elektriker roskilde

Hvis du skal bruge en pligtopfyldende elektriker i Roskilde, så tøv ikke med at kontakte os. Med over 10 års erfaring indenfor el-installationer, så kan vi helt klart hjælpe dig sikkert videre.
Du kan kontakte os på telefon eller udfylde vores kontaktformular.

Vinder af årets el-installatør 2022

Autoriseret

El-Installatør

Din autoriserede elektriker i Roskilde

Søger du en dygtig, troværdig og serviceminded elektriker til dine el-installationer?

Hos CM-Installation har vi de rette kvalifikationer til at udføre en god service med fokus på moderne og holdbare løsninger. Vi har igennem årene hjulpet adskillige danskere med deres el installationer, både store og små.

Som din fortrukne elektriker i Roskilde, vil vi være behjælpelige med en hel række opgaver, heriblandt: 

Tøv ikke med at kontakte os hvis ikke din opgave er nævnt, vi sidder klar på telefonen 53 61 36 00.

Hvad koster en elektriker i Roskilde?

Hos CM-Installation har vi konkurrencedygtige priser på vores service. Uanset hvilken opgave du ønsker at få hjælp til, så kan vi hjælpe. Du kan læse mere om vores priser her.

Dog skal du være opmærksom på, at en billig elektriker i Roskilde, ikke nødvendigvis kan hjælpe dig, da de mere komplicerede installationer kræver bestemte autorisationer – og at kvalitet og pris oftest går hånd i hånd. 

Private og erhverv

Søger du en elektriker til boligforeninger? Så kan vi også hjælpe.

Vi har igennem årene udført elektriker opgaver for boligforeninger, hvor vi bl.a. har hjulpet med internetopsætning, installation af klimaanlæg, ventilation og meget mere. Vælger du os som din samarbejdspartner, så vil du få en dygtig elektriker som kan sit kram, uanset hvilken opgave det drejer sig om.

Det vi kan gøre for dig

El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

Hvorfor bruge os som jeres faste elektriker i Roskilde?

Hos CM-Installation oplever vi ofte, at vores kunde vender tilbage. Vores kunders tilfredshed afspejler sig også i vores anmeldelser. Vi har på baggrund af vores anmeldelser vundet prisen som årets håndværker i kategorien el-installatør 0-1 ansatte, hvilket vi er stolte af, da vinderen bliver vurderet ud fra troværdighed, aktualitet, saglighed og ærlighed. 

Vi sørger altid for, at levere et godt stykke arbejde, så du får det maksimale ud af dine penge.

Vi har et godt forhold til vores kunder og oplever ofte, at vores kunder vender tilbage. 

Vi ønsker at være din fortrukne elektriker i Roskilde, og vi vægter tryghed og sikkerhed meget højt når vi udfører opgaver for vores kunder. Så ønsker du en fast elektriker i Roskilde, så kan du vælge os. Vi vil ikke skuffe dig.

Kontakt os i dag og få et tilbud

Tag endelig kontakt til os hvis du sidder inde med spørgsmål, eller blot ønsker kompetent rådgivning til din opgave. Du kan kontakte os på telefon 53 61 36 00 eller mail til kontakt@cm-installation.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvad siger kunderne?

0 %
Kunde tilfredshed
0 %
Gennemskuelighed
0 %
Professionel