Renovering & Modernisering

Ønsker du en forbløffende god elektriker til at lave en renovering og/eller modernisering af dit hjem eller bygning? Så er CM-Installation den rigtige elektriker for dig. Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på [email protected]

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Skal du have renoveret og moderniseret din ejendom?

  Vi udfører alle former for el-arbejde, så har vi altid nogen der står klar til at hjælpe. Udover el-renoveringer, så laver vi også større moderniseringer samt mindre moderniseringer hos dig. Vi stiller altid vores faglige ekspertise til rådighed, så vi sammen finder frem til den løsning der passer bedst til jer.

  CM-Installation ApS er en autoriseret el-installatør, og derfor udføres alt el-arbejde efter gældende lovgivning, derudover bliver alt dokumenteret, kvalitetssikret, og udført med en faglig stolthed hver eneste gang. Det er vigtigt for os, at du er tilfreds gennem hele processen.

  Går du med tanken omkring et projekt? Så kontakt os via kontakt formularen allerede i dag, til en rådgivning i forhold til dine drømme og tanker. Sammen finder vi en løsning som passer bedst til dig, og hermed hvis ønskes vil du modtage et uforpligtende tilbud. 

  Hvis du er interesseret i hvad vores kunder mener om os, så kan du læse hvad de sige her.

  Ønsker du at hører mere om hvordan vi kan hjælpe dig med renovering & modernisering af din ejendom, eller hvordan vi kan hjælpe dig med en fuld energioptimering din bolig eller kontor. Så kontakt os gerne i dag. Så finder vi en løsning der passer dig.

  Vejl. pris 1 vær. lejl

  1 værelses lejlighed

  Alle priser er eksklusiv moms.

  Vejl. pris 2 vær. lejl

  2 værelses lejlighed

  Vejl. pris 3 vær. lejl

  3 værelses lejlighed

  Vejl. pris 4 vær. lejl

  4 værelses lejlighed

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00