elektriker til boligforening

Søger du en erfaren elektriker til at varetage el tjek og vedligeholdelse af din boligforening, eller ligne. Så kan vi hos CM-Installation varetage din opgave. Vi er autoriserede, hvilket betyder at vi må og kan udføre alle former for el installationer. Så hvis du søger en elektriker til boligforeninger, så kontakt os allerede i dag, så finder vi en løsning. Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

Vinder af årets el-installatør 2022

Autoriseret

El-Installatør

Din professionelle el-installatør til boligforeninger

CM-Installation ApS er din professionelle genvej til el-installatører med alsidige kompetencer. Vi har stor erfaring med en lang række af forskellige elektriker- og el installatør opgaver fra diverse boligselskaber.

Vi har stor succes med udførsel af el-porte, el-tilstandsrapporter, dørtelefoner og generelt el eftersyn. Med CM-Installation får du én samarbejdspartner til alle elektriker- og el-installatør opgaver. Vi tilbyder også internetopsætning, installation af klimaanlæg, ventilation og opsætning af nødbelysning til eksempelvis flugtveje.

Det vi kan gøre for dig

El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

Hvorfor vælge os som din elektriker til din boligforening?

Vi arbejder med alt fra mindre boligforeninger til de store boligselskaber, både andelsforeninger og almene. Når du vælger os som din el-installatør, kan du vide dig sikker på at dine beboere altid vil blive mødt af en elektriker med at smil på læben.

Vores første prioritet vil altid være at få løst opgaven til perfektion, men vi er bestemt ikke sky for at snakke med beboerne i opgangen. Vi vil altid være til rådighed med professionel og faglig kompetent rådgivning.

CM-Installation er til rådighed hvad end du skal have renoveret lejligheder i forbindelse med flytning, opsat dør og porttelefoner, eller renovering af opgangens lys og kontakter.

Få en stærkt faglig kontakt – Gør CM-Installation til din faste samarbejdspartner til alt hvad angår elinstallationer og el-opgaver, vi rykker ud når du har brug for os.

Hvad koster det at få udført el installationer?

For nybyg og totalrenovering vil prisen for standart installationer være estimeret til 640 DKK. – inkl. moms. pr. kvm2. Standard elinstallationer består typisk af følgende:

– Ny El-Tavle. Med henholdsvis automatsikringer – udført i henhold til den gældende lovgivning.

– Installering af jordforbindelse

– Stikkontakter efter lovgivning, herunder 1. pr. påbegyndt 4 kvm2.

– Afbrydere herunder 1. stk. pr rum eller gang, inklusiv 2. stk. korrespondancer.

– Opsætning af lys. Herunder loftudtag 1 stk. pr rum.

– Strømudtag til diverse hårde hvidevarer.

Ovenstående pris inkluderer ikke følgende:

– Udvendige lamper.

– Spotlys indvendigt.

– Timer, herunder ure samt pir sensorer.

Bestiller du et tilbud igennem os, vil vi altid forsøge at være agile i forhold til at skræddersy en pakkepris som bliver specialdesignet ud fra hvilke behov du og din boligforening har.

Vejl. pris 1 vær. lejl

1 værelses lejlighed

Alle priser er eksklusiv moms.

Vejl. pris 2 vær. lejl

2 værelses lejlighed

Vejl. pris 3 vær. lejl

3 værelses lejlighed

Vejl. pris 4 vær. lejl

4 værelses lejlighed

Hvornår skal man bruge en elektriker til boligforeninger?

I forbindelse med bolig salg vil der typisk skulle udfærdiges en el-tjek rapport. Rapporten skal udføres af en autoriseret el-installatør og skal give et indblik i boligens tilstand. Ovenstående er ikke et lovkrav men kan være med til at forebygge eventuelle brandskader, særligt i ældre boliger.
 
Hvis du eller din boligforenings bestyrelse har krav om at eftersynet skal udføres, eller gerne vil give de fraflyttende beboere den ekstra service ved at have en fast kontakt klar, er CM-Installation de helt rette for dig. Vi har også stor erfaring med installation, reparation og udskiftning af HPFI anlæg.

Lovgivningen er striks

I dag kræver lovgivningen at alle danske husstande skal have installeret fejlstrømsafbryder. Her pålægges det økonomiske ansvar den enkelte andelshaver, dog kan de installationer som indgår som forbedringer afskrives over en periode på 20 år. Det juridiske ansvar pålægges andelsboligforeningen, som har pligt til at sørge for udskiftningen hvis nødvendigt.

Hos CM-Installation har du mulighed for at lave en fast aftale som sikre det juridiske ansvar efterleves. En sådan aftale vil vi udforme i samarbejde med boligforeningen og herefter rådgive om hvor ofte vi udfører el-eftersynet eller el-tjekket. Således slipper du som boligforeningen at skulle tænke over om den gældende lovgivning for elinstallationer og HPFI-anlæg overholdes.

Kontakt os i dag og hør mere - Lad os blive din faste elektriker til din boligforening

Som boligforening er man nødsaget til at have elinstallationer som altid fungerer optimalt. Opstår der fejl på disse installationer, kan det nemt kræve store tidsmæssige og økonomiske omkostninger. Præcis derfor er det essentielt at have en elektriker ved hånden som altid kan møde op med kort varsel. Få lagt en plan for din boligforening. Få en fast aftale på kontrol af dørtelefoner, lys i opgangen og udenfor opgaven, HPFI-anlæg og andre elektriske anordninger hos CM-Installation. Vi sikrer at din bolig altid overholder den gældende lovgivning og at tingene bliver fikset til tiden.

Du kan ringe på telefon 53 61 36 00, eller sende os en mail på kontakt@cm-installation.com. Vi udarbejder og fremsender dig et tilbud som passer til dine behov. I nogle tilfælde vil vi meget gerne have mulighed for at bese opgaven forinden så vi kender det præcise omfang af opgaverne, således er du også sikret imod ekstra tillæg. Hos CM-Installation samler vi på glade kunder, måske er du den næste?

0 %
Kunde tilfredshed
0 %
Gennemskuelighed
0 %
Professionel

Hvad siger kunderne?