tele- og datainstallationer

Vi hos CM-Installation er eksperter i tele- og datainstallationer. Vi har mere end 10 års erfaring, hvilket betyder at vi kan vores kram. Så hvis du ønsker en yderst kompetent elektriker til at lave dine tele- og datainstallationer, så er det CM-Installation du skal vælge. Kontakt os i dag! Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

Vinder af årets el-installatør 2022

Autoriseret

El-Installatør

Tele- og datainstallationer, både til privat og erhverv

Vi er eksperter i tele- og datainstallationer. Står du og skal til at renovere derhjemme og kunne tænke dig at få etableret en “tv-station”. som er bestående af stikkontakter, internetudtag, antenne, tlf. mm. Så du er helt fri for ledninger, der hænger eller løber på væggen ned til et tv-bord eller lign. En grundig datainstallationer af en autoriseret el-installatør vil være med til at sikre dig et strømlinet hjem eller kontor, med orden og overblik.

Vi kan bidrage med ekspertise omkring brug og udnyttelse af tele- og datainstallationer. Det er især vigtigt inden for erhverv, hvor der skal etableres arbejdsstationer, printerinstallationer eller server-opsætning, som gerne skal udføres så praktisk som muligt.

Tag altid kontakt til CM-Installation ApS, hvis du har brug for rådgivning eller har brug for en anden vinkel på lige netop den udfordring du står med, så er vi altid klar til at være dig behjælpelig.

Du kan læse hvad vores kunder mener om os her.

Kontakt os i dag via kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud på din el-installation.

Det vi kan gøre for dig

El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

Hvad siger kunderne?

0 %
Kunde tilfredshed
0 %
Gennemskuelighed
0 %
Professionel