intelligente installationer

Hvad er intelligente installationer? Det kan gøre din hverdag meget nemmere. Måden der installeres på er via en connector, hvor de enheder der skal kunne betjenes via dette system, tilsluttes. Du kan styre dit fjernsyn, garageport, ovn, lys, mm. Så hvis du gerne vil gøre dit hjem mere brugervenligt og gerne vil kunne styre dine enheder på farten, så er intelligente installationer noget for dig. Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

Vinder af årets el-installatør 2022

Autoriseret

El-Installatør

Drømmer du om et mere smart hjem? så er intelligente installationer løsningen

Hos CM-Installation har vi igennem vores mere end 10 års erfaring, opbygget en lang række af forskellige kompetencer indenfor diverse elektriker og el-installatør opgaver. 

Et område, som i takt med den teknologiske udvikling, har fået en plads i vores håndværker hjerte, er intelligente installationer, smart homes, og IHC-systemer. IHC står for Intelligent House Concept og er en intelligent installation til hjemmet.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en fuld energioptimering din bolig eller kontor.

Det vi kan gøre for dig

El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

IHC - Smart homes

IHC, Smart Home systemer, er systemer designet til at gøre vores hverdag nemmere og mere behændig. Systemet er designet til at kunne sammenslutte alle de elektroniske enheder i din bolig i et samlet system. 

Konkret fungere det på følgende måde: Vi opsætter en central controller og forbinder herefter de enkelt enheder til at kunne snakke sammen med controlleren. Herefter installeres brugerfladen på styringsenheden, typisk i form af en app på telefonen eller tablet.

Installationen af selve systemet er i virkeligheden den eneste omstændighed ved brug af smarthomes. Selve brugerfalden er moderne af udseende, og er derfor brugervenlig for de fleste i den digitaliserede verden. I forbindelse med opsætningen vil vi selvfølgelig også være fuldstændig til rådighed til at besvare alle de eventuelle spørgsmål du måtte have.

Autoriseret Elektriker du kan regne med

Bestiller du et IHC/Smart Home system igennem os hos CM-Installation, forstår vi er at det kræver en vis tillid at lukke os ind i dit private hjem.

Hos os er det en mærkesag at uddanne vores medarbejdere i at kunne varetage opgaver som disse på ordentligvis. Derfor er det en dyd for at os at gå til opgaven med respekt. Det gør vi lige fra vi træder ind af døren, til vi trykker hinanden i hånden efter endt opgave.

Vi arbejder ud fra den foregående aftale for opgaven, og vil efterfølgende gøre alt hvad vi kan for at overholde den. Vi skal kunne se hinanden i øjnene når opgaven afsluttes, og derfor er vores el installatører og elektrikere eksperter i at overholde deres tidsplaner.
 
Du kan læse mere om hvad vores kunder mener om vores tidligere løste opgaver på 3byggetilbud ved at klikke her
 
Er du interesseret i at gøre din hverdag nemmere ved hjælp af et smart home system, kan du kontakte os via tlf. på 53 61 36 00, eller sende en mail på kontakt@cm-installation.com. Du har også mulighed for læse mere om vores andre services her. Du har altid mulighed for at bestille et helt gratis og uforpligtende tilbud. 
0 %
Kunde tilfredshed
0 %
Gennemskuelighed
0 %
Professionel

Hvad siger kunderne?