Service- og vedligeholdelsesaftale

Ønsker du en service- og vedligeholdelsesaftale med et yderst kompetent elektrikerfirma? Så er CM-Installation det rette firma for dig. Vi har mere end 10 års erfaring og er autoriserede, det betyder at vi har udarbejdet de fleste elektriker opgaver og vi kan/må udføre el installationer på lovlig vis. Ønsker du at hører mere om hvad vores service- og vedligeholdelsesaftale indeholder, så kontakt os, så finder vi en løsning. Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på [email protected]

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Service- og vedligeholdelsesaftale der holder

  Vi tilbyder vores kunder at lave en service- og vedligeholdelsesaftale på el-installationer, da det er vigtigt at vedligeholde sine installationer. Dette er også med til at opretholde installationens sikkerhed. Samtidig kan vi løbende holde øje med el-installationer, så vi kan identificere eventuelle udfordringer og problematikker, som der skulle være i den forbindelse.

  Når du indgår et samarbejde med CM-Installation ApS, så er det vores pligt at opretholde, og levere en høj kvalitet. Derfor tilbyder vi også at udvide jeres eksisterende installationer, med en høj præcision og faglig stolthed.

  Har du behov for en el-service, en serviceaftale eller har du blot brug for rådgivning. Vi har altid en skarp og troværdig elektriker klar til at hjælpe dig.

  Du kan læse hvad vores kunder mener om os her.

  Kontakt os i dag via kontaktformularen, hvis du er interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig. Du er også velkommen til at kontakte os på 53 61 36 00.

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00