El-installation & El-arbejde

CM-Installation yder el-installation og el-arbejde til både private og erhverv. Vores mere end 10 års erfaring og det vi er autoriserede, betyder at vi må udføre alle former for installationer. Så du kan trygt vælge os til din el installation eller andet el-arbejde.

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Forbløffende god elektriker til El installation & El-arbejde

  Søger du en dygtig, troværdig og serviceminded elektriker til dine el-installationer?

  CM-Installation ApS sørger altid for at levere høj kvalitet, og bruger kun professionelle leverandører.

  Christian Mätzke er en ung, frisk, dygtig & serviceminded el-installatør på Sjælland, der fra start har opbygget en moderne og nytænkende El-installatør virksomhed.

  CM-Installation ApS, står altid klar til at løse netop din opgave. Du har opgaven, vi har kompetencerne til at eksekvere din opgave.

  autoriseret og skarp el installatør til el-installation & el arbejde

  Vi er kendt for at være udadvendte, smilende og pligtopfyldende, da det skal være glæden ved arbejdet, som der motiverer og driver hos os CM-Installation ApS. Kvalitet og kundepleje er vores kerneværdier, da vi altid udfører arbejdet i højeste kvalitet, og samtidig taget god hånd om vores kunder. Vores ultimative mål er at blive Sjællands fortrukne Autoriseret El-installatør til både private og erhverv.

  CM-Installation ApS, levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte tider og betingelser. Vores målsætning som nystartet virksomhed, er at have kunden i fokus, fremstå professionel og ansvarsbevidst samarbejdspartner inden for el-arbejde.

  God håndværk bygger på kvalitet, god kundepleje bygger på tillid og troværdighed – Derfor kan du trygt stole på os, at CM-Installation ApS er det rigtig valg. Uanset størrelsen og omfanget af din el opgave eller el installation. Vi udfører alt lige fra små installationer til komplette løsninger i bolig, lejlighed og industri. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor. Du for altid samme service og kvalitet uanset.

  Vi kan lave et bredt udvalg af El installationer, læs mere om nogle af de installationer vi kan hjælpe dig med:

  Kontakt os i dag via vores kontakt formular, hvis du har en opgave, som vi skal løse for dig.

  Hvad siger kunderne?

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Call Now Button53 61 36 00