Varmepumpe

Skal du have en varmepumpe monteret i din bolig, så er du kommet til det rette sted. Det er vigtigt at du får lavet en professionel montering og installation af din varmeløsning. Hos CM-Installation har vi mere end 10 års erfaring med varmepumper. Skal det være os der montere og installere din nye varmegiver, så ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på [email protected]

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Alle priser er uden moms

  Luft til Luft varmepumpe

  Prisen er inklusiv pumpe &
  el-installation
  Fra 16.000
  kr.
  •  

  Luft til Vand varmepumpe

  Prisen er inklusiv pumpe, el-installation & vvs-installation
  Fra 78.000
  kr.
  •  

  Hvad er en Varmepumpe?

  En varmepumpe fungere ved at den tager den udendørsluft og bruger det som energi. Der er stort set kun gode ting ved denne varmegiver. De er meget energivenlige og mange næsten alle varmepumper i dag har en energiscore på 4. Dette betyder at den giver fire gange så meget energi end det den anvender. Dermed er de yderst effektive. 

  Denne løsning vil også være væsentlig billigere end gas- og oliefyr. Dette er specielt noget som mange danskere tager op til overvejelse, da gaspriserne er tårn høje grundet det lave udbud på gas. 
   

  Klimaforandringer sker også i Danmark og de varme sommerdage er kommet for at blive. En varmepumpe kan faktisk også tage den udendørs varme luft og køle den ned til frisk kold luft, så dit hus er dejlig nedkølet om sommeren. Dermed slipper du for at have det alt for varmt om sommeren, samtidigt med du slipper for at fryse om vinteren. 

  Den regulere ikke bare selve temperaturen i huset, men skaber også et godt indeklima og renser luften i huset. 

  Varmepumpe
  til dine behov

  Der findes mange forskellige størrelser varmepumper og du har dermed rig mulighed for at finde den rigtige varmepumpe til dine behov. De største og bedste varmepumper kan skabe varm luft ud fra en udendørs temperatur på helt ned til 25 minusgrader.

  Her hænger størrelse og pris også sammen. De store varmegivere vil således være bedst for dig, som har et stort hus. Hvorimod hvis de er bosat i et mindre hus, kan du sagtens gå ned i størrelsen uden af gå på kompromis med effektiviteten af din løsning.

  For at du kan få den bedste løsning, bruger vi også kun de bedste produkter. 

  Vi forhandler og installerer: 

  Luft til luft varmepumpe

  Der findes to forskellige slags varmepumper. Den ene slags de pumper er baseret på et luft til luft koncept. En luft til luft varmepumpe fungere ved at den ved hjælp af energien i luften, kan udskille varmen. Dermed sagt tager den energien i luften og bruger det til at omdanne luften til varme. 

  Denne løsning er også ofte den billigste løsning og mange vil anvende den som et supplement til din varmekilde. Dette kan dermed spare dig for mange penge på længere sigt, da det formindske dit forbrug af gas, hvis du f.eks. kun bruger et gasfyr i dag. 
   
  En luft til luft varmepumpe er den løsning som er mest anvendeligt i f.eks. sommerhuse. Denne løsning fungere mest optimalt, hvis du har et hus eller sommerhus på 50 til 150 kvadratmeter.
   

  Luft til vand varmepumpe

  Den anden slags varmepumpe er baseret et luft til vand koncept. Dette fungere meget a la samme måde som den første løsning, hvor den tager luften udefra og omdanner det til varme. 

  Forskellen er her er dog, at i stedet det bliver til varm luft, så bliver det i stedet for varmet op til varmt vand. Denne form for varmeløsning er en god erstatning til dit gas- og oliefyr. Det er det fordi det opvarmede vand fra varmepumpen erstatter det varme vand fra dit fyr. På den måde kan du få en energibesparende løsning til at få opvarmet dit hus gennem varmt vand.

  Læs mere om luft til vand varmepumpe

  Har du behov for en ny varmeløsning så kontakt CM-Installation ApS i dag – vi står altid klar til at hjælpe dig!

   

  Vi kører på hele Sjælland

  Er du også også påvirket af de høje gas- og oliepriser, eller skal have en nu varmeløsning i din bolig. Med en varmepumpe kan du spare mange penge på din varmeregning. Vi er står altid klar med vores ekspertise inde for el løsninger og installationen deraf. 

  Kontakt til os i dag på tlf. 53 61 36 00 eller send en mail til os på [email protected] og få en god sparing og et uforpligtende tilbud på en komplet installation af dine el opgaver.

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00