Installation af ladestandere til el bil

Din autoriserede El installatør

Har du købt en el bil og har du derfor brug for en el ladestander? Så lad en yderst kompetent el installatør varetage installationen, så det bliver gjort ordentligt og lovligt. Vi har mere end 10 års erfaring og har efterhånden udført alle typer af el installationer. Vi kan derfor sikre dig et perfekt resultat, hver gang. Kontakt os i dag og hør mere.

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  El ladestander til privat og erhverv

  El ladestandere er de senere år blevet nødvendigt for mange private men også erhverv. Da mange har valgt at anskaffe sig en el bil, er efterspørgslen på el ladestandere også steget. Vi har efterhånden monteret en del, og vi kan også hjælpe dig. Er du privat og har brug for en eller to, eller er du erhvervsdrivende og ønsker 10, 20 eller 100, så kan vi også hjælpe med det.

  Vi er autoriseret el installatør, hvilket er lovpligtigt når der er tale om el installationer. Vi vil derfor altid anbefale at vælge en autoriseret el installatør. Det kan koste dyrt, ikke at vælge en autoriseret el-installatør, da det bliver anset som en ulovlig installation. Og det gør at forsikringsselskabet er i sin gode ret til at nægte alle former for erstatning, ved brand eller andre uheld.

  Hvordan foregår opladning af elbil?

  Hvis du har købt en elbil, eller overvejer det. Så skal den gerne kunne lades op der hjemme. Det er ikke helt ligesom at tanke sin bil op på benzin, det tager lidt længere tid at lade sin bil op. Det er derfor rart at kunne gøre det der hjemme ift. at skulle sidde i flere timer ved en ladestanderstation, eller efterlade bilen et godt stykke fra sin bolig.

  Når du skal have din egen ladeboks, så er det vigtigt at det er en af høj kvalitet der har alle de fornødne elementer. Vi har aftaler med nogle el ladestander producenter, men kan også installere end du selv har købt.

  Der er ingen bekymringer når du lader bilen oplade om natten. Der er en automatisk funktion der slukker for opladeren når bilen er fuld, så den ikke tærer på batteriet. Så du kan trygt lade din bil oplade der hjemme imens du sover, så den er klar til næste morgen.

  Kontakt os i dag og få hjælpe til din el-installation. 

  Kan man bare oplade sin elbil via stikkontakten?

  Det korte svar er nej. Når du oplader din elbil er der en enorm belastning som en almindelig stikkontakt ikke kan klare. Det kan føre til brand og ikke mindst livstruende elektrisk stød. Vi efterlever kravet ved at isætte min. 16a gruppe og et 40amp rcd hpfi.

  Kontakt os hvis du er interesseret i at hører mere om en el lade stander, eller ønsker at bestille et tilbud på installation af en eller flere.

  Kontakt os allerede i dag

  Vi har mange års erfaring og har kompetencerne til at installere el ladestandere for både privat og erhverv. Så ønsker du at hører mere, så kontakt os gerne via vores kontaktformular, via mail: [email protected], eller ring til os på tlf.: 53 61 36 00, så finder vi en løsning der passer dig.

  Hvad siger kunderne?

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Call Now Button53 61 36 00