få job som elektriker hos cm-installation

Drømmer du om en spændende hverdag, hvor der er plads til at udvikle dig? Så ansøg om et job hos CM-Installation. Vi har mere end 10 års erfaring og vi er autoriserede, hvilket betyder at du her kan få den ultimativt bedste rådgivning. Hvis du er ligeså engageret i dit arbejde, som vi er, og arbejder for at give kunden det bedste resultat. Så bliv elektriker hos os i dag. Ansøg allerede i dag via mail, eller ring, så kan vi få os en snak. Vi ser frem til at hører fra dig! Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

Vinder af årets el-installatør 2022

Autoriseret

El-Installatør

Søger du elektriker job

Hos CM-Installation er vi i hastig vækst og derfor slår vi nu dørene op for at give dig muligheden for at blive en del af teamet.  

Bliver du drevet af nye og spændende udfordringer, og er du glad for at snakke med mennesker og opbygge professionelle relationer? 

Så kan det være dig vi mangler hos CM-Installation ApS!

Hvem er vi?

“Hos CM-Installationer er vi et autoriseret elektrikerfirma som sigter efter sætte baren for dansk elektriker arbejde. Vi er en virksomhed i hastig vækst og derfor har vi brug for dig”.

Vi er en arbejdsplads med højt til loftet og vi arbejder ud fra frihed under ansvar. Vi giver plads til at udvikle sig, derfor vil du i takt med din udvikling få mere og mere ansvar i din dagligdag. Vi har udført professionelt el-arbejde i over 10 år, og vi løser alle typer af opgaver. 

CM-Installation er for dig som drømmer om alsidig hverdag fyldt med alle opgaver indenfor elektrikerfaget. Vi går op i fællesskabet og har fået opbygget et godt socialt arbejdsmiljø, fyldt med gode kollegaer. Vi er en virksomhed der går fremtiden i møde med åbne arme, derfor omstiller vi også til en mere grøn arbejdsgang, både i forhold til transport og udførsel af opgaver.

Drømmer du om lige så lys fremtid som vi, så send en ansøgning allerede i dag.

Vi tilbyder

 • Løn efter kvalifikationer
 • En arbejdsdag med alsidige opgaver
 • Gode kollegaer og et stærkt socialt arbejdsmiljø
 • Frihed ud fra kvalifikationer

Vi har følgende forventninger til dig

 • Du er serviceminded og klar på at rådgive kunderne
 • Du er mødestabil
 • Du kan både forstå og tale dansk
 • Du er faglært elektriker
 • Du er klar på at udvikle dig
 • Du kan fremvise en ren straffeattest samt B kørekort
 • Du arbejder omhyggeligt med dine opgaver og er kvalitetsbevidst

Hør mere om hvad det vil sige at arbejde hos CM-Installation

Kontakt os og hør mere hvis du ønsker at få et job hos CM-Installation

Har du lyst til at blive en del af holdet og lever du op til ovenstående forventninger? 

Så ansøg allerede i dag og få den enestående mulighed for at komme med på holdet hos CM-Installation. Vi holder løbende samtaler og vi glæder os til at høre fra dig. Kontakt os allerede i dag på tlf.: 53 61 36 00, og send en ansøgning på kontakt@cm-installation.com.

Det vi kan gøre for dig

El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

0 %
Kunde tilfredshed
0 %
Gennemskuelighed
0 %
Professionel

Hvad siger kunderne?