El-tavle & HPFI-udskiftning

Skal du have skiftet eller installere en el tavle eller selve HPFI anlægget, så er CM-Installation den rigtige elektriker / el installatør for dig. Vi har mere end 10 års erfaring og er autoriseret, hvilket vil sige at vi kan lave alle installationer på lovlig vis. Vi kan også hjælpe dig med din udskiftning af el-tavle eller HPFI anlæg.

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  El-tavle eller HPFI udskiftning og tjek

  Det er dit ansvar som potentiel hus- eller lejlighedsejer at el-installationerne er lovlige og funktionsdygtige, derfor kan en el-tavle udskiftning være nødvendig.

  Din el-tavle er fuldstændig uundværlig i dit hjem, virksomhed, institution eller andet, idet tavlen forsyner hele din bygning med strøm. Det som mange ikke er klar over er, hvor vigtig el-tavlen egentlig er. Det kan være en frygtelig dødsfælde & brandfælde, hvis der ikke er styr på installationen i tavlen, samt de komponenter der er installeret, derfor er det en god ide at få tjekket om du har brug for en el-tavle udskiftning.

  Det vigtigste i din el-tavle er din fejlstrømsafbryder (HPFI/HFI/RCD). Denne komponent er med til at redde liv, hvilket kun er aktuelt hvis dit (HPFI/HFI/RCD) virker optimalt. Det er de færreste, som der kan tjekke om det virker. Denne opgave kan du trygt overlade til CM-Installation ApS, vi har det professionelle udstyr til sådan en kontrol måling og vi sender dokumentation på at den virker

  Vi holder os hele tiden opdateret på nye komponenter og rådgivning omkring disse, så vi kan tilbyde dig den bedst mulige service.

  Er du usikker på om din el-tavle er lovlig? Overvejer du at få opdateret/udskiftet din el-tavle? Eller vil du gerne have tjekket om dit HPFI/HFI/RCD virker optimalt?

   

  Hvis du går med de overvejelser eller er i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os i dag, få hjælp af en autoriseret el-installatør, vi står altid klar til at hjælpe dig hurtigst muligt!

  NOTE:

  Fra 1.7.2008, skal alle installationer til og med 20A beskyttes af en fejlstrømsafbryder (HPFI).

  Hvorfor få skiftet sin el tavle eller HPFI anlæg?

  Det er vigtigt at få tjekket sin el-tavle. Mange huse har efterhånden stået i længere tid, og dermed er der måske installeret en el-tavle der ikke lever op til nutidens standarter, hvilket både kan være farligt i takt med at vi bruger mere og mere strøm, men så sandlig også ift. de penge det kan koste dig.

  Vi optimere altid vores viden og produkter, sådan at det er af højeste kvalitet og følger med tiden, så de lever op til kravende og kan spare dig for en masse penge.

  Ønsker du at hører mere om hvad vi kan gøre for dig? Så er du velkommen til at kontakte os på 53 61 36 00 eller skrive til os på [email protected]. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00