Samarbejdspartnere

Hos CM-installation har vi de bedste samarbejdspartnere, der er medvirkende til at vi kan levere den bedste service og kvalitet. Herunder kan du læse mere om hvem vores samarbejdspartnere er og hvorfor det er dem vi samarbejder med. Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på [email protected]

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  rievers byg logo

  En af vores samarbejdspartnere er Rieversbyg ApS, som tilbyder en lang række services inden for tømrerfaget. Derudover udfører de total entreprise løsninger, hvad end det drejer sig om nybyg eller renovation, så kan de løfte opgaven. De har været i branchen i mange år og har derved stor erfaring inden for området. Udover dette har de i årenes løb erhvervet sig en stor række samarbejdspartnere, som de kan trække på for, at løfte alle slags opgaver.

  De leverer altid innovative og smarte løsninger, som holder i mange år. Deres høje faglighed, samt den høje kvalitet af deres arbejde er noget som gør, at vi er stolte af at kunne kalde Rieversbyg ApS, en af vores samarbejdspartnere.

  Vi har i løbet af vores samarbejde udført en række totalentreprise opgaver, alt lige fra renoveringen af lejligheder til nybyggeri af huse. I alle projekterne har det været en fornøjelse at arbejde med dem. Det er helt tydeligt at de har styr på projektplanlægningen og at vi kan trække på hinandens kompetencer for, at levere det bedste slutprodukt.

  Så står du med et byggeprojekt du ikke helt ved hvordan det skal føres ud i livet. Så kan vi varmt anbefale Rieversbyg ApS, de har fagligheden og erfaringen, til at kunne løfte din totalentreprise.

  TK Køl og Klima logo

  Igennem vores samarbejde med TK Køl & Klima tilbyder vi opsætning af varmepumper og rådgivning dertil. Varmepumper er blevet en mere og mere populær opvarmningskilde. Derfor har vi valgt at samarbejde med TK køl & klima. De er nogen af de mest kompetente og erfarne inden for området. Med dem ved vores side er vi altid sikre på, at kunne levere den bedste service og rådgivning, i forhold til opsætning af varmepumpe.

  De har mange års erfaring inden for området og har totalt styr på hvordan man bedst kan effektivisere din bolig opvarmning, så du kan få mere ud af dine penge.

  Når du som kunde kommer til os, og spørger om vejledning i forhold til varmepumpe, kan vi altid med et smil sige at du skal have fat i Thomas og Kim fra TK Køl & Klima. De er altid søde og giver med glæde rådgivning, om hvad der giver bedst mening for dig. Så hvad en du overvejer en luft til luft eller luft til vand varmepumpe, så kan vi sammen med vores samarbejdspartner helt sikkert løfte din opgave.

  BV Energi logo

  BV Energi er en af vores andre samarbejdspartnere inden for varmepumper. De har ikke nogen faste standard produkter som de tilbyder alle deres kunder. I stedet for tilbyder de udelukkende skræddersyede løsninger til din bolig. Dette gør de fordi de godt ved at der ikke er en løsning, der passer til alle.

  Denne tilgang til at løse opgaver, med at der ikke er nogen kunder der er ens. Kan vi spejle os selv i, da vi også altid stræber efter at give rådgivning alt efter hvad du som kunde har af ønsker og behov.

  BV energi er en samarbejdspartner som vi er glade for at have. Vi komplimenterer hinanden med den viden og erfaring vi begge besidder. Alt dette er med til at vi med sikkerhed, kan levere den bedst mulige service til dig som kunde.

  logo

  NRGY sælger miljøvenlige varmepumper til privat- og erhvervskunder i hele Danmark.

  Vi har erfaring med arbejdet indenfor bæredygtige varmekilder. Vores erfaring er din garanti for, at du får det bedste bæredygtige produkt, når du køber en bæredygtig varmekilde hos os. Derudover er vores erfaring også din garanti for, at du får den bedste rådgivning på området.

  Vi tilbyder nogle af markedets bedste priser og hjælper naturligvis med billig finansiering.

  Læs mere om vores virksomhed her www.nrgy.dk

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00