Elektriker Vordingborg

Hvis I skal bruge en elektriker i Vordingborg til en opgave, så tøv ikke med at kontakte os. Med over 10 år som autoriseret el-installatør og, for mange, den designerede elektriker Vordingborg, så kan vi varetage stort set alle el-opgaver. Kontakt os i dag for jeres opgave.

Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Din lokale elektriker i vordingborg

  Med over 10 års erfaring med elektriske installationer i lokalområdet, så ved vi lige præcis hvad der skal til for at løse opgaven.

  Det øger vores hastighed, både i henhold til at komme ud til jer, men også i forhold til at vi nok kender netop jeres el-installation.

  Vi er autoriseret og certificeret i alle aspekter af el-installationer, og det gør at I kan være 100% trygge, når det kommer til at hyre os.

  Vores fokus er på at levere et godt håndværk og god service til vores kunder.

  Vores rate på 4.9 fra vores kunder, er noget vi vil kæmpe for at beholde, og det kræver at vi gør et godt stykke arbejde hver eneste gang.

  Du kan således være sikker på at det arbejde I skal have udført af os, også holder længe efter vi er gået. 

  Elektriker Vordingborg med autorisation til al el-arbejde

  Elektriske installationer er et område der i konstant udvikling.
   
  Der kommer hele tiden nyere og bedre teknikker, udstyr og materiale. Det gør at man som elektriker, hele tiden skal holde sig opdateret.
   
  Vores elektrikere er certificerede og autoriserede i henhold til de standarder, der eksisterer for at få en offentlig godkendelse. Men udover det, sørger vi for at holde os opdaterede med alle de nye ting, der sker på området.
   
  Ved at hyre os, kan du føle dig tryg, uanset hvilken form for el-installation du har. 
   

  Herunder finder du et udpluk af de ydelser vi tilbyder:

  Står din opgave ikke her, så tøv ej. Kontakt os, så finder vi en løsning der passer dig.

  Prøv vores

  solcelleberegner

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Din garanti for et godt håndværk

  Mange benytter sig af os som deres foretrukne elektriker Vordingborg. Det kan ses af vores rate på 4.9, og de anmeldelser vores kunder laver af os. Og har gjort, år efter år, i de sidste 10 år. 
   
  Det er et punkt vi er utrolig stolte af, når vi kan se at vores arbejde, gør vores kunder glade og tilfredse.
   
  Derfor hvis vi en sjælden gang laver en fejl, så kan I være sikre på at vi vil løbe, med tungen langt ude af halsen, for at rette op på fejlen.
   
  Du ved at når vi laver en opgave for jer, så virker det. Men I når knap nok at opdage, hvis det ikke virker, fordi vi kører en intensiv kvalitetskontrol på vores arbejde. Og selv hvis noget slipper udenom vores kvalitetskontrol, så vil vi være hurtige til at rette en eventuel fejl. 
   
  Således vil vi være jeres sikkerhed for at tingene bare kører. Med os i baghånden, så er jeres el-installationer i hvert fald ikke noget I behøves at bekymre jer om. 

  Kontakt os og hør mere

  Hvis du ønsker at hører mere om hvad vi kan tilbyde, så kontakt os i dag via vores kontaktformular, skriv en mail på [email protected], eller ring til os på tlf:. 53 61 36 00, så finder vi en løsning der passer dig.

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00