Elektriker Viby Sjælland

Er du i gang med et projekt som kræver en elektriker til at gøre det færdigt? I så fald er du kommet til det rette sted. Hos CM-Installation er vi de lokale elektrikere, som står til rådighed for dig og dit projekt.

Vi har arbejdet i branchen i mere end 10 år og har dermed stærk knowhow inden for en bred række af opgaver. Vores elektrikere i Viby Sjælland er autoriserede el-installatører og dermed har de kompetencerne til at udføre mere krævende el-installationer også.

Vores elektrikere i Viby Sjælland vil altid stå klar til at hjælpe dig med dine el problemer. Få fat i en lokal elektriker nu, som er autoriseret i el-installationer. Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Din lokale elektriker i Viby Sjælland

  Vores elektrikere elsker at arbejde lokalt. Deres passion for at arbejde lokalt gør os stærke i Viby Sjælland og omegn, Så hvis du er bosat i Viby Sjælland og omegn og søger en lokal elektriker, så er du dermed sagt kommet til det rigtige sted. Da vores elektrikere elsker at arbejde lokalt, vil det også være med til at give dig nogle fordele. 

  Det vil f.eks. være at vores elektrikere har en mindre kørsel ud til dig og kan dermed hurtigere være klar til at hjælpe dig med dit projekt. 

  Derudover er vores elektrikere godt lokal kendt i Viby Sjælland og har et godt lokalt netværk til reservedele via el butikkerne. Dermed kan vores elektrikere hurtigt komme ud og løse dine projekter med en stærk faglig tilgang uden at det er for dyrt.

  Alle vores lokale elektrikere er autoriserede el-installatører og det er noget vi i CM-Installation gør en stor dyd ud af. Dermed kan du lovligt få lavet opgaver som er kan være mere krævende, såsom skifting af el-tavle skift (HPFI-anlæg).

  Hvad laver en autoriseret
  el-installtør?

  Når en elektriker er uddannet som autoriseret el-installatør, kan der udarbejdes mere krævende opgaver. Det er opgaver som en almindelig elektriker ikke kan lave. 

  Men bare fordi en elektriker er uddannet som en som en autoriseret el-installatør, så er det ikke ens betydende med at det kun er krævende opgaver der udføres. 

  En autoriserende el-installatør udføre også opgaver som en normal elektriker udføre. Som sagt er fordelen her, at den autoriserede el-installatør har en hvis knowhow til at udføre krævende opgaver, samt almindelige opgaver også.

  Vi har lokale elektrikere som er autoriserede el-installatører står klar til at hjælpe dig med en bred vifte af opgaver.

  Herunder ser du det vores elektrikere ofte udføre af arbejdsopgaver:

  Står din opgave her ikke, så tøv ej. Kontakt os, så finder vi en løsning der passer dig og dine behov.

  Prøv vores

  solcelleberegner

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Skal du også være energibesparende?

  Der er mange gode grunde til at blive mere energibesparende og der er mange områder du kan optimere på og et af områderne vil være at spare på strømmen.
   
  Prisen på el er steget med over 50% siden år 2020 og derfor er det blevet en trend, at spare på sit elforbrug. Vores elektrikere står altid klar til at udføre energibesparende løsninger, så du fremadrettet kan spare mange penge på den el regning. Der findes i dag et bredt felt af løsninger til at spare el og vores autoriserede el-installatører klarer det hele. 
   
  Med vores løsninger vil du du spare en masse på dit elforbrug og blive mere energibesparende, samt formindske de høje udgifter på dit nuværende forbrug.
   
  Tøv derfor ikke med at kontakte os i dag. Vi står altid til rådighed.

  Kontakt os gerne i dag og hør mere
  Elektriker Viby Sjælland

  Tag kontakt til din lokale elektriker i Viby Sjælland allerede i dag. Vi sidder klar til at udarbejde et skræddersyet tilbud ud fra din opgave, og giver dig et helt gratis og uforpligtende tilbud. 

  Du kan altid kontakte os via telefon på 53 61 36 00, eller du kan sende os en mail på [email protected]. I forbindelse med nogle opgaver foretrækker vi at bese opgaven inden, det hjælper os nemlig med at være agile overfor at give dig et godt tilbud, og samtidig ved vi præcis hvad har med at gøre. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00