Elektriker Valby

Hvis du søger en erfaren og superdygtig elektriker med kompetencerne højt over styr skal du ikke gå længere end til CM-Installation. For med din fortrukne Elektriker Valby er du i rette hænder. CM-Installation har leveret elektriske tjenester inden for detail-, kommercielle-, bolig- og industrisektoren til mange glade og tilfredse kunder.

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Din lokale elektriker i Valby

  Når det kommer til el-arbejde, er det helt essentielt, at du hyrer elektrikere, der overholder de strengeste sikkerhedsforskrifter med erfaring i el-installation, vedligeholdelse og testservice.

  Når du vælger CM-installation kan du være sikker på, at vores elektrikere er fuldt kvalificerede, med de rette certifikater og korrekte evner til at gennemføre projekter af enhver størrelse eller kompleksitet. Vi sætter en ære i at kunne levere store, mellemstore eller små projekter til tiden og budgettet.

  Takket være vores ry for ekspertise, konkurrencedygtige priser og kundeservice har vi betjent en bred vifte af kunder fra hele Sjælland, så kontakt os næste gang du har brug for en prisvindende el-entreprenør, du kan stole på.

  Elektriske systemer og armaturer

  Vores højtkvalificerede elektrikere kan installere, udvide og tilpasse alle dele af dine elektriske systemer, herunder afbrydere, jordingspunkter, binding til forbrugerservice, opgradering af sikringskort, brandalarmer og strukturerede kabling.

  CM-installation elektrikerne udfører testinspektioner, diagnosticering og fejlfinding på elektriske systemer og er fuldt kvalificerede og overholder alle de nyeste krav og regler for at sikre, at dit arbejde udføres til den højeste standard.
  Hos CM-installation kan vi udføre installations- og udskiftningsarbejde, herunder nye lysarmaturer, kontakter og nye belysningsanlæg i både bolig- og erhvervslokaler.

  Vores elektrikere har erfaring med en bred vifte af el-arbejde og kan installere røg- og kuliltedetektorer samt levere stikkontakter, udsugningsventilatorer og elektriske apparater. Uanset dit projekt eller reparation, kan CM-installations elektrikere hjælpe med at løse problemet.

  Står din opgave her ikke, så tøv ej. Kontakt os, så finder vi en løsning der passer dig og dine behov.

  Prøv vores

  solcelleberegner

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Høj kvalitet af lysinstallationer

  Udvider du din kontorblok til et kommende voksende antal medarbejdere? Tror du, at din arbejdsplads er for mørk og afdæmpet til at dine medarbejdere kan holde sig helt vågne og fokusere arbejdsdagen igennem? Så kan vi hjælpe dig med at installere nye kontorbelysningsløsninger i Valby og omegn.

  Eller opgradere din nuværende belysning, hvilket kan hjælpe med at maksimere produktiviteten i dit kommercielle miljø. Derudover kan du føle dig sikker på at dine kommercielle belysningsinstallationer forbliver sikre og funktionelle i mange år fremover.

  Hos CM-Installation har vi installeret, repareret og vedligeholdt kommercielle belysningssystemer på Sjælland til et væld af tilfredse el kunder. Vi bruger nemlig kun lys, ledninger og komponenter af høj kvalitet for at garantere sikkerheden. 

  Plus, ved at bruge de nyeste energieffektive belysningssystemer, kan vi hjælpe med at minimere dit energiforbrug og CO2-fodaftryk og sikre, at vores kommercielle belysningsinstallationer er en investering af høj værdi.

  Kontakt os gerne i dag og hør mere
  Elektriker Glostrup

  Uanset om du har brug for en opgradering til et eksisterende belysningssystem eller en ny installation, en udskiftning af stikdåser, en komplet elektrisk omledning eller renoveringsarbejde, står vores dygtige team til rådighed for at rådgive og designe med dine behov i tankerne.

  Du er mere end velkommen til at kontakte os for råd og vejledning, eller booke en tid ved at udfylde kontaktformularen, skrive en mail på [email protected] eller ringe til os på tlf.nr 53 61 36 00

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00