Elektriker tune

Leder du efter en yderst kompetent elektriker i Tune til at varetage din opgave? Så er du landet det rigtige sted. CM-Installation har mere end 10 års erfaring og er autoriseret elektriker. Det betyder at man som autoriseret elektriker, må udføre alle typer el installationer på lovligvis. Så uanset hvilken elektriker opgave du skal have hjælp til, så står CM-Installation til rådighed. Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Din lokale elektriker Tune

  CM-Installation har i mange år holdt til i Greve, så vi kender Tune særdeles godt og har udført utallige opgaver i byen. Tune er en hyggelig by med nogle venlige og smilende indbyggere. Det er derfor altid en fryd at komme til byen og ordne elektrikeropgaver. 

  Vi kan hjælpe med renoveringer, intelligente installationer, el-tjek, el tavler og meget mere. Uanset hvilken elektriker opgave du ønsker hjælp til, så kan CM-Installation klare opgaven.

  Hvorfor skal du vælge CM-Installation?

  CM-Installation har mere end 10 års erfaring, vi er effektive, kvalitetsbevidste og serviceminded. Vi møder altid vores kunder med et smil og løber ikke om hjørner med nogen. Vi yder altid et perfekt resultat og påtager opgaven, som var det i vores eget hjem. Vi går ikke før at vi selv er 110% tilfredse, på den måde bør du som kunde, være tilfreds med vores arbejde.

  Når du indgår en aftale med CM-Installation, så fastsætter vi altid: tid, sted og pris. På den måde er der ingen skjulte gebyrer eller grimme overraskelser. Det gør at der ikke opstår nogle konflikter imellem os og det kan vi godt lide.

  Heldigvis sker det yderst sjældent, men vi er også kun mennesker. Så skulle der opstå fejl eller mangler ved vores arbejde, så kontakt os med det samme. Så kommer vi og retter op på det. Vi ønsker udelukkende glade og tilfredse kunder.

  Står din opgave ikke ovenfor? Så tøv ej, vi kan også klare din opgave. Kontakt os i dag og hør mere!

  Prøv vores

  solcelleberegner

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  CM-Installation klare alle elektriker opgaver / El installationer

  Herunder finder du et udpluk af de ydelser vi tilbyder:

  Elinstallation
  Renovering og modernisering
  Intelligente installationer
  El-Tjek af en autoriseret elektriker
  Energioptimering af din bolig
  Tele- og datainstallationer
  El-Tavle og HPFI-udskiftning
  Service- og vedligeholdelsesaftaler
  og meget mere.

  Skulle det ske at din opgave ikke falder indunder nogle af disse ydelser, så hører vi stadig gerne fra dig. Vi kan med garanti løse din opgave.

  Kontakt os allerede i dag

  Ønsker du at hører mere om hvad vi kan tilbyde dig, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne og giver et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, eller skrive til os på mail: [email protected], eller du kan ringe til os på tlf. nr. 53 61 36 00, så finder vi en løsning der passer til dig og dine behov.

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00