Elektriker Tappernøje

Hvis du skal bruge en elektriker i Tappernøje, så går du ikke galt i byen med din lokale elektriker CM-Installation. Med mere end 10 års erfaring som elektriker og el-installatør, er vi autoriseret til at tage os af alle former for el-installationer. Når du skal bruge en god elektriker Tappernøje, så tænk på os.

Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Din lokale elektriker i tappernøje

  Godt håndværk og god service. Det er to ting, som vi går utrolig meget op i, når det kommer til de opgaver vi udfører for vores kunder som elektriker Tappernøje.

  Naturligvis har vi en meget høj grad af kompetence, uddannelse og erfaring, som garanterer et godt resultat.

  Vi har autorisationer og certificeringer, til at kunne udføre enhver form for el-installation, er også en garanti for dig.

  Men det er vores fokus på, at vi vil virkelig gerne have at vores kunder har et stort smil på læben, når de tænker på vores arbejde, der gør os den tand bedre!

  Og det er derfor, vi går den ekstra mil for at sikre at det er en god og sikker el-installation som din elektriker Tappernøje.

  Når vi udfører dit arbejde, så kan du således være sikker på at det hele spiller, præcis som det skal. Også i lang tid efter vi er gået.

  Hvorfor skal vi være din faste elektriker i Tappernøje?

  Vi har en høj grad af lokal kendskab til hele området bl.a. som elektriker i Næstved, Haslev, Præstø, Køge, Faxe og Tappernøje. Hvis du er i det område, er det derfor en god idé at tage fat i en som mig.

  Med over 10 års erfaring, som bl.a. elektriker Tappernøje, ved jeg med en høj grad af sandsynlighed, lige præcis hvad der skal til for netop jeres el-installation.

  Og siden vi jo ofte er i området, er vi også rigtig gode at kontakte, hvis der er noget presserende, der dukker op. 

  Herunder finder du et udpluk af de ydelser vi tilbyder:

  Står din opgave her ikke, så tøv ej. Kontakt os, så finder vi en løsning der passer dig.

  Prøv vores

  solcelleberegner

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  CERTIFICERING OG AUTORISATION TIL ALLE FORMER FOR OPGAVER

  Vores certificeringer og autorisationer, er din lovmæssige garanti for at vi udfører et godt stykke arbejde.
   
  Men din virkelige garanti, er vores stolthed over vores arbejde, der har medført en rate på 4.9 fra vores kunder. Det viser at vores kunder er glade for vores håndværk, og det er noget vi gerne vil bibeholde. 
   
  Denne stolthed over vores arbejde, gør også at vi hopper ud af stolen, hvis der en sjælden gang skulle vise sig at vi har lavet en fejl.
   
  Og nærmest førend du har nået at fortælle færdigt om, at den el-installation vi har lavet ikke virker, så er vi allerede på vej ud af døren for at fikse det.
   
  Vores kunder elsker den stabilitet vi giver dem, fordi de ved at med os i baghånden, så er deres el-installationer i hvert fald ikke noget de behøves at bekymre sig om. 
   
  Vi har også samarbejdspartnere der kan hjælpe med totalløsninger, hvis dette skulle ønskes. 
   
  Kontakt og vi finder en løsning der passer til netop jer.
   
   

  Kontakt os og hør mere

  Hvis du ønsker at hører mere om hvad vi kan tilbyde, så kontakt os i dag via vores kontaktformular, skriv en mail på [email protected], eller ring til os på tlf:. 53 61 36 00, så finder vi en løsning der passer dig.

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00