Elektriker Solrød strand

Lad CM-Installation blive din nye faste elektriker i Solrød Strand. Vi har mere end 10 års erfaring, der betyder at vi kan vores kram. Ydermere, så er vi autoriserede, hvilket betyder at vi kan og må udføre alle former for el installationer, lovligt. Lad os bevise hvorfor vi skal være din faste elektriker i Solrød Strand. Kontakt os i dag, så finder vi en løsning der passer dig. Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  CM-Installation - Din lokale elektriker Solrød Strand

  Hos CM-Installation sigter vi efter at blive din foretrukne elektriker i Solrød og omegn. Vi elsker at løse lokale el-opgaver, dog servicere vi i dag det meste af Sjælland. Vi har hos CM-Installation fra start lagt vores fokus på god kundeservice, og kvalitets håndværk. 

  Vi er nørder inden for elektrikerfaget, og derfor går vi meget op i at være fuldt opdateret indenfor vores felt. Det betyder nemlig at du altid får den bedst mulige rådgivning til dine projekter, og selvfølgelig også den absolut bedste udførsel. 

  Vi servicerer både privat og erhverv indenfor en lang række af forskellige opgaver. Herunder finder du nogle af de opgaver vi oftest løser i området omkring Solrød Strand.

  Vi har evnerne til at blive din faste elektriker i Solrød Strand

  Hvad end din opgave kræver udskiftning af lyskilder, el-tjek, udskiftning af kontakter, opsætning smarthomesystemer eller opsætning af overvågning, så har vi hos CM-Installation kompetencerne til at blive din faste kontakt i Solrød.

  Listen er som tidligere nævnt bestående af de opgaver vi oftest har løst i Solrød, derfor skal du ikke holde dig tilbage hvis din opgave ikke indgår ovenfor. 

  Gør CM-Installation til din faste kontakt til alt hvad angår elektriker opgaver og elinstallationer. Med CM-installation er du garanteret en partner der overholder sine aftaler, både i forhold til pris og tid. Kontakt os i dag, så udarbejder vi et gratis og helt uforpligtende tilbud til dig.

  Prøv vores

  solcelleberegner

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Fra drømme til virkelighed

  Vores drivkraft kommer fra at fører dine opgaver, drømme, og ideer ud i virkeligheden. Når vi realiserer dine drømme, levere vi altid et stykke arbejde vi kan være stolte af. Vi skal kunne se hinanden i øjnene efterfølgende og derfor at det altid vores førsteprioritet at du er 100% tilfreds. 

  Skulle det hænde at det ikke er tilfældet, ser vi utrolig gerne at du straks tager kontakt til os så vi kan forbedre din oplevelse. Vi har igennem tiden opbygget en bred skare af rigtig glade kunder fordelt ud på en lang række af vidt forskellige opgaver. Du kan læse alle anmeldelserne her inden du bestiller et tilbud.

  Kontakt os gerne i dag - Elektriker Solrød Strand

  Tag kontakt til din lokale elektriker: CM-installation i Solrød Strand og få et helt gratis og uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os over telefon på  53 61 36 00, eller sende os en mail på [email protected]. Vi vil altid udarbejde et skræddersyet tilbud, så både du og vi, ved præcis hvordan opgaven vil forløbe sig og hvordan vi møder dine behov bedst. Vi ser frem til at høre fra dig. 

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00