Elektriker Søborg

Skal du også til at sparer på elregningen? CM-Installation har over 10 års erfaring og har udført mange forskellige opgaver. Deres lokale elektrikere er agile og står klar til at hjælpe dig med dine strøm projekter. CM-Installation er autoriseret el-installatør og sikre dig kvalitetsbevidste løsninger. Lad os bevise at vi er de bedste til at udføre din opgave og kantakt din lokale autoriserede el-installatør hos CM-Installation nu i dag. Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Din lokale elektriker i Søborg

  Hvorfor begrænse sig til et område? Derfor har vi lokale elektrikere i mange byer på Sjælland. Vores lokale elektrikere i Søborg brænder for at arbejde lokalt og vil altid være klar til at hjælpe dig. 
   
  Når du vælger en lokal elektriker i Søborg, så giver det både både fordele for dig og vores elektrikere. Du sparer både tid og penge, da de ikke skal køre så langt for din opgave, fordi det er lokalt og inden for en kort afstand. Derudover kender vores lokale elektrikere Søborg rigtig godt og har et godt kendskab til de lokale butikker. 
   
  Vores elektrikere i Søborg er autoriserede el-installatører og med over 10 års erfaring, sikre vi dig at dine behov bliver hørt. Vi har opbygget en stor troværdighed i Søborg. Dermed kan du trygt regne med os, og vi udføre dine projekter med en høj passion for det professionelle. 

  Hvad laver en autoriseret
  el-installtør?

  Når du ringer efter en af vores autoriseret el-installatører, så sikrer du dig en kompetent elektriker, som er opdateret på smarte nye løsninger inden for branchen. Dette er en god sikring for dig, fordi branchen er i en rivende udvikling og derfor er det vigtigt at du vil få installeret og monteret de smarteste løsninger inden for strøm og el. 
  Derudover er du med en autoriseret el-installatør sikret, at du får dine el projekter udført, så de overholder dansk lovgivning og standarder. Det er f.eks. et lovkrav at have en autoriseret el-installatør til at montere og installere nye el-installationer. 
   
  Alle vores lokale elektrikere i Søborg er uddannet autoriserede el-installatører. Dermed kan vi hjælpe dig med en bred vifte af opgaver. Du kan herunder se de opgaver, som vi ofte udføre.

  Står din opgave her ikke, så tøv ej. Kontakt os, så finder vi en løsning der passer dig og dine behov.

  Solceller Søborg

  Solceller bruger solens energi til at generere elektricitet uden nogen form for forurening. Ved at vælge solceller bidrager du til at reducere din CO2-udledning og bevare miljøet.

  Når du installerer solceller på dit tag, kan du producere din egen elektricitet og reducere din afhængighed af traditionelle energikilder. Du kan dermed få store besparelser på din elregning over tid.

  Derudover giver solceller dig mulighed for at blive mere uafhængig af de stigende energipriser. Du kan producere din egen elektricitet og bruge den direkte eller gemme den i batterier til senere brug.

  Det er vigtigt at nævne, at solceller virker selv på overskyede dage, men de virker bedre på solrige dage. Derfor er det en god idé at have et solcelleanlæg, der kan producere nok strøm til at opfylde dit energibehov både på solrige og overskyede dage.

  Vores solceller er af høj kvalitet og designet til at maksimere energiproduktionen. Vi tilbyder også solcellebatterier, der giver dig mulighed for at gemme overskydende elektricitet til senere brug.

  Kontakt os i dag eller brug vores prisberegner nedenfor for at se hvor meget det vil koste at få monteret solceller. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe en mere bæredygtig fremtid med solenergi.

  Prøv vores

  solcelleberegner

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Træt af høje elregninger?

  Elregningerne er særligt høje for tiden og dermed skal man være ekstra opmærksom på sit forbrug af strøm. Vi står klar til at hjælpe dig med dette. Med os er du garanteret et lavere el forbrug, hvis det er det du ønsker. Du kan sparer mange penge ved at få monteret og installeret en ny og smart elmåler. Med en ny og intelligent elmåler, bliver det mere overskueligt og simpelt at holde øje med dit elforbrug. Dermed kan du bedre selv optimere dit el forbrug og spare en masse penge på længere sigt. 
   
  Hvis du har gamle elpærer i din bolig, så hjælper vi der gerne med at installere nye LED pærer. I dag kan du få mange forskellige løsninger med LED pærer og du sparer virkelig meget på dit el forbrug. Det kan ofte være simpelt at selv at montere nye LED pærer. Dog kræver det oftest en elektriker, hvis der skal laves smarte løsninger som f.eks. lysdæmpning eller sammenkoblinger med flere zoner af lys.  

  Din ekspert til dine behov

  Vi er eksperter i smarte lysninger og med vores autoriserede el-installatører er du sikret en moderne løsning, som vil blive tilgået med en høj passion for dine behov. Vi finder i samråd med dig, en god løsning og den rigtige pris til dig. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

  Kontakt os gerne i dag og hør mere
  Elektriker Søborg

  Tag kontakt til din lokale elektriker i Søborg allerede i dag. Vi sidder klar til at udarbejde et skræddersyet tilbud ud fra din opgave, og giver dig et helt gratis og uforpligtende tilbud. Du kan altid kontakte os via telefon på 53 61 36 00, eller du kan sende os en mail på [email protected]. I forbindelse med nogle opgaver foretrækker vi at bese opgaven inden, det hjælper os nemlig med at være agile overfor at give dig et godt tilbud, og samtidig ved vi præcis hvad har med at gøre. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00