Elektriker Næstved

Leder du efter en yderst kompetent elektriker i Næstved? Så er du landet det rigtige sted. Vi hos CM-Installation har i mere end 10 år arbejdet som elektriker og er uddannet el installatør. Hvilket betyder at vi må varetage alle el installationer, på lovlig vis. Så ønsker du en elektriker i Næstved der kan sit kram. Så kontakt CM-Installation i dag. Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Din lokale elektriker i Næstved

  Vi kan udføre alle former for elektriker og el installatør opgaver. Vi har kompetencerne og erfaringen til at kunne varetage selv de mest komplicerede el installationsopgaver. Vi går meget op i at yde godt håndværk og god service, det gør vi bl.a. ved at opdatere vores teknikker og metoder. Det gør at vi kan være så effektive som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  At udføre elektriker opgaver i Næstved er altid en fryd. Det er en flot by, menneskerne er altid glade og man bliver mødt med et smil. Det er derfor altid dejligt at få en elektriker opgave i Næstved.

  Lad os bevise hvorfor at vi skal være din faste elektriker i Næstved

  Uanset om du skal have skiftet en lampe, udskiftet din el tavle, opsat overvågning eller hvad det end måtte være. Så har vi fagligheden til at kunne udføre lige netop din opgave.

  Herunder finder du et udpluk af de ydelser vi tilbyder:

  Står din opgave her ikke, så tøv ej. Kontakt os, så finder vi en løsning der passer dig.

  Prøv vores

  solcelleberegner

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Solceller Næstved - hvordan virker solceller?

  CM-installation er din pålidelige partner, når det kommer til montering af solceller i Næstved. Vores virksomhed har mange års erfaring med el installationer på Sjælland og vi er stolte af at kunne tilbyde vores ekspertise inden for solceller anlæg.

  Men hvordan virker solceller? Solceller er et bæredygtigt alternativ til traditionel energi. Disse paneler udnytter solens stråler og omdanner dem til elektricitet, som kan bruges til at drive vores hjem og virksomheder. Derfor er Solceller i Danmark gennem årene blevet mere og mere populære hos danskerne.

  Når man skal ud og anskaffe et anlæg, er det vigtigt at være opmærksom på at solceller pris kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder størrelse på anlægget og de valgte materialer.

  Se vores prisberegner og se hvad din cirkapris er.

   

  Solceller batterier – udnyt solenergien endnu mere effektivt 

  Solceller med batteri er en måde at udnytte soloenergien på. Når solceller producerer mere energi, end du bruger, kan overskuddet gemmes i et batteri til senere brug. På den måde kan du udnytte solens stråler, selv når den ikke skinner. 

  Du kan også bruge solceller batterier til fritidsaktiviteter som solceller campingvogne eller solceller kolonihave, hvor du har brug for en pålidelig strømkilde, men ikke altid har adgang til elektricitet.

  Disse batterier kan findes i forskellige størrelser, der findes eksempelvis både solceller 12v og 18v, der findes også powerbank solceller, som også kan gemme strøm. 

  Få fornøjelsen af en af vores gode elektrikere

  Vi er stolte fagmænd og har kompetencerne til at følge opgaven til dørs. Vi har også samarbejdspartnere der kan hjælpe med totalløsninger, hvis dette skulle ønskes. 
   
  Heldigvis sker det yderst sjældent, men vi er også kun mennesker så fejl kan opstå. Skulle det ske, så kontakt os gerne med det samme, så rykker vi ud og fikser det med det samme. Vi ønsker udelukkende glade og tilfredse kunder. Du kan læse mere om hvad vores nuværende kunder mener om os her.

  Kontakt os og hør mere

  Hvis du ønsker at hører mere om hvad vi kan tilbyde, så kontakt os i dag via vores kontaktformular, skriv en mail på [email protected], eller ring til os på tlf:. 53 61 36 00, så finder vi en løsning der passer dig.

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00