elektriker næstved

Leder du efter en yderst kompetent elektriker i Næstved? Så er du landet det rigtige sted. Vi hos CM-Installation har i mere end 10 år arbejdet som elektriker og er uddannet el installatør. Hvilket betyder at vi må varetage alle el installationer, på lovlig vis. Så ønsker du en elektriker i Næstved der kan sit kram. Så kontakt CM-Installation i dag. Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

Vinder af årets el-installatør 2022

Autoriseret

El-Installatør

Din lokale elektriker i Næstved

Vi kan udføre alle former for elektriker og el installatør opgaver. Vi har kompetencerne og erfaringen til at kunne varetage selv de mest komplicerede el installationsopgaver. Vi går meget op i at yde godt håndværk og god service, det gør vi bl.a. ved at opdatere vores teknikker og metoder. Det gør at vi kan være så effektive som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

At udføre elektriker opgaver i Næstved er altid en fryd. Det er en flot by, menneskerne er altid glade og man bliver mødt med et smil. Det er derfor altid dejligt at få en elektriker opgave i Næstved.

Lad os bevise hvorfor at vi skal være din faste elektriker i Næstved

Uanset om du skal have skiftet en lampe, udskiftet din el tavle, opsat overvågning eller hvad det end måtte være. Så har vi fagligheden til at kunne udføre lige netop din opgave.

Herunder finder du et udpluk af de ydelser vi tilbyder:

Står din opgave her ikke, så tøv ej. Kontakt os, så finder vi en løsning der passer dig.

Det vi kan gøre for dig

El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

Få fornøjelsen af en af vores gode elektrikere

Vi er stolte fagmænd og har kompetencerne til at følge opgaven til dørs. Vi har også samarbejdspartnere der kan hjælpe med totalløsninger, hvis dette skulle ønskes. 
 
Heldigvis sker det yderst sjældent, men vi er også kun mennesker så fejl kan opstå. Skulle det ske, så kontakt os gerne med det samme, så rykker vi ud og fikser det med det samme. Vi ønsker udelukkende glade og tilfredse kunder. Du kan læse mere om hvad vores nuværende kunder mener om os her.

Kontakt os og hør mere

Hvis du ønsker at hører mere om hvad vi kan tilbyde, så kontakt os i dag via vores kontaktformular, skriv en mail på kontakt@cm-installation.com, eller ring til os på tlf:. 53 61 36 00, så finder vi en løsning der passer dig.

Hvad siger kunderne?

0 %
Kunde tilfredshed
0 %
Gennemskuelighed
0 %
Professionel