Elektriker Karlsunde

Mangler du en fast lokal elektriker i Karlslunde? Så er CM-Installation det rigtige valg for dig. Vi har mere end 10 års erfaring som elektriker og ovenikøbet autoriseret el installatør. Det vil sige at vi må udføre alle former for el installationer, på lovlig vis. Lad os bevise for dig, hvorfor vi skal være din faste elektriker i Karlslunde. Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Leder du efter en yderst kompetent elektriker i Karlslunde?

  Så er du kommet det rigtige sted hen! Vi hos CM-Installation har mere end 10 års erfaring, og er autoriserede. Det betyder at vi har ordnet de fleste elektriker opgaver der findes. Ydermere må vi udføre alle typer el installationer, da vi er autoriseret. Hvis en elektriker/el installatør ikke er autoriseret er der en lang række installationer man ikke må udføre, da det kræver bestemt udførelse som man lærer når man bliver autoriseret.

  Vi har holdt til i Greve i mere end 10 år, og derfor er vi godt bekendt i området. Vi har udført utallige el installationer i Karlslunde og har sågar familie der bor der, vi kender derfor området rigtig godt, og er glade for at besøge området da alle menneskerne i Karlslunde er glade og smilende. Kontakt os gerne i dag, hvis du ønsker et tilbud på din opgave.

  Vi har kompetencerne til blive din faste elektriker i Karlslunde

  Uanset hvilken elektriker eller el installatør opgave du har brug for hjælp til, så er vi klar til at hjælpe dig. Her er en liste over de ting vi overordnet laver: 
  Står din opgave ikke ovenfor? Så tøv ej, vi kan også klare din opgave. Kontakt os i dag og hør mere!

  Prøv vores

  solcelleberegner

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Kvalitetsbevidste, effektive og serviceminded

  Det er nogle af de ting vi lægger allermest vægt på. Vi er stolte fagmænd der ikke går på kompromis med kvaliteten, hvor vores erfaring sikrer dig at det samtidig er effektivt. Vi lægger meget vægt på at vi skal kunne se hinanden i øjnene når vi har udført vores arbejde, derfor går vi ikke før vi selv er 110% tilfredse, så bør du som kunde også være tilfreds med vores udførte arbejde.

  En aftale er en aftale
  Når du vælger CM-Installation til din opgave, så er du i gode hænder. Hvis der imod alt forventning skulle opstå fejl eller mangler ved vores arbejde, så kommer vi selvfølgelig og retter op på fejlen med det samme! Vi samler udelukkende på glade kunder, og du kan læse hvad vores kunder mener om os her.

  Kontakt os allerede i dag - Elektriker Karlslunde

  Har du en elektriker eller el installatør opgave i Karlslunde der skal ordnes af en kompetent el installatør? Så er vi klar til at hjælpe dig! Udfyld kontaktformular, ring til os på 53 61 36 00 eller skriv til os på [email protected], så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00