Elektriker Ishøj

Mangler du en lokal og erfaren elektriker i Ishøj? Så er CM-Installation det rigtige valg. Vi hos CM-Installation vægter kvalitet, effektivitet og service meget højt. Vi har i vores mere end 10 års erfaring prøvet alle former for elektriker opgaver. Vi har udført mange af disse opgaver som elektriker i Ishøj, da vi selv kommer fra Greve. Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Autoriseret elektriker Ishøj

  CM-Installation er din lokale og erfarne elektriker. Vi er autoriserede, hvilket betyder at vi må udføre alle typer el installationer. Det er vigtigt at det er en autoriseret el installatør der laver installationerne i dit hjem, da det kan koste dyrt hvis der der installere ikke har den nødvendige uddannelse. Ikke nok med at det kan være farligt ift. brand osv. 

  Skulle det ske at der opstod brand, vil forsikringen ikke dække, da det er en ulovlig installation. Derfor vælg altid en autoriseret elektriker/el installatør når du skal have lavet installationer i dit hjem.

  Er en autorisret elektriker dyre end en normal?

  Det kommer selvfølgelig meget an på opgaven, vi har dog nogle priser vi kører efter, med mindre det er en større opgave, så finder vi sammen en pris. 

  Vi mener selv at vi har meget fair priser ift. vores kompetencer, og den kvalitet vi lægger for dagen. Vi går ikke før vi er 110% tilfredse, på den måde bør du som kunde være tilfreds med vores udførte installationer.

  Skal CM-Installation være din faste elektriker I Ishøj?

  Vores mål er at have udelukkende glade kunder, og det vil vi også gerne have mulighed for at vise dig. Så hvad end du skal have skiftet en stik kontakt, opsat lyskilder i hele huset, udskiftet din el-tavle eller hvad det end måtte være, så kan vi hjælpe dig. 

  Vi har stor kendskab til Ishøj, da vi har udført mange elektriker opgaver i byen, så kontakt os gerne hvis vi skal være din lokale elektriker i Ishøj.

  Prøv vores

  solcelleberegner

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Vores ydelser overordnet set:

  Elinstallation
  Renovering og modernisering
  Intelligente installationer
  El-Tjek af en autoriseret elektriker
  Energioptimering af din bolig
  Tele- og datainstallationer
  El-Tavle og HPFI-udskiftning
  Service- og vedligeholdelsesaftaler
  og meget mere.

  Står din opgave ikke ovenfor? Så tøv ej. Vi skal nok finde en løsning der passer dig. Vi vil gerne bevise over for dig at vi skal være din elektriker i Ishøj. 
   

  Kontakt din lokale elektriker i Ishøj i dag

  Hvis du ønsker at hører mere om hvad vi kan gøre for dig, så er du mere end velkommen til at kontakte os på 53 61 36 00 eller skriv til os på [email protected], så finder vi en løsning der passer dig.

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00