Elektriker Herlev

Søger du efter en dygtig og serviceminded elektriker / el installatør i Herlev?
Med over 10 års erfaring indenfor el-installationer er CM-Installation det rette valg!

Vinder af årets el-installatør 2022

Autoriseret

El-Installatør

Din lokale elektriker Herlev

Autoriseret og højt kvalificeret el-installatør i Herlev, der tilbyder en bred vifte af tjenester. 

CM-Installation tilbyder alt fra fejlfinding, el-tilstandsrapporter, opsætning af belysning m.m. Vi varetager el-opgaver for virksomheder som private. Ingen opgave er for stor eller lille! 

Vores professionelle og venlige elektrikere kan udføre alle aspekter af husholdningselektricitet – fra ændring af et lysarmatur til en fuld omledning. 

Måske leder du efter en elektriker af akutte årsager, eller du kan have en liste over små elektriske opgaver, der skal udføres. Uanset dine krav, lover vi, at CM-Installation vil være punktlig, hjælpsom og tilbyde dig optimal værdi for pengene. 

Vores mål er at opbygge livslange relationer med vores kunder, og vi er stolte af at sige, at vi har kunder, der har været hos os siden dag ét. Gennem den tillid, der er opbygget og vedligeholdt med vores private og kommercielle kunder, kan du være helt sikker på, at du får det højeste niveau af professionel el-arbejde fra en lokal el-installatør nær dig.

Med cm-installation som din elektriker i herlev, nøjes du ikke

Fra garagen til køkkenet og badeværelset… hver del af dit hjem kræver elektricitet. At have problemer med det, uanset om det er set eller uset, kan koste dig tusindvis, men også være en sikkerhedsrisiko for dig og din familie. 

Vi ved, at når det kommer til el-arbejde, er det sidste du ønsker en, der mangler erfaring, og derfor hyrer vi kun de mest erfarne elektrikere til at være en del af vores team. Forkert ledningsføring kan resultere i store brandfarer, kodeovertrædelser og utilstrækkelige resultater.

Med CM-Installation behøver du ikke bekymre dig. Vores elektrikere er alle autoriserede, forsikrede og højt uddannede. Vores autoriserede elektrikere vil inspicere hele dit hjems elektriske systemer og være på udkig efter eventuelle sikkerhedsrisici og potentielle energibesparende anbefalinger.

Vi garanterer altid tilfredshed og gør en dyd ud af at sikre, at hver opgave bliver udført korrekt. Gå ikke på kompromis med din sikkerhed, hyr de mest betroede elektrikere i Herlev for at få arbejdet udført effektivt, til en overkommelig pris og præcis, når du har brug for det.

Herunder finder du et udpluk af nogle af de opgaver, vi udfører.

Står din opgave her ikke, så tøv ej. Kontakt os, så finder vi en løsning der passer dig.

Det vi kan gøre for dig

El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

Hvorfor du har brug for en autoriseret el-installatør

Fra belysning til apparater til internetforbindelser er mange dele af dit hjem afhængige af korrekt fungerende elektrisk strøm. Uanset om du står over for et elektrisk problem, installering af nye ledninger eller montering af ekstra stikkontakter, er der risici forbundet med at udføre elektrisk arbejde. Forsøg ikke at udføre dette arbejde selv.

Opsøg en pålidelig og autoriseret elektriker til at udføre elektriske opgaver, lige fra installation af en lysdæmper til udskiftning af el-tavlen.

Lav din research, når du hyrer en ny elektriker. Sørg for at bekræfte, at han eller hun er autoriseret, og tjek for anmeldelser og anbefalinger. Risikoen er for høj til at ansætte en el-mand uden autorisation.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du mangler en dygtig og pålidelig elektriker i Herlev. Alle forespørgsler behandles individuelt af os, og vi giver dig et skræddersyet uforpligtende tilbud helt gratis. 

Kontakt os på tlf. 53 61 36 00, eller du send os en mail på kontakt@cm-installation.com

Hvad siger kunderne?

0 %
Kunde tilfredshed
0 %
Gennemskuelighed
0 %
Professionel