Elektriker Haslev

Søger du en yderst kompetent elektriker i Haslev? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi har base i Haslev og kan derfor være hos dig indenfor kort tid. Ydermere så har vi over 10 års erfaring, og er autoriserede el installatører. Det betyder at vi må varetage alle el installationer på lovligvis. Installeres dette ikke af en autoriseret el installatør, så kan forsikringen frasige sig alt ved en evt. ulykke.
Vælg derfor altid en autoriseret el installatør til dine el installationer. Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Din lokale elektriker i Haslev

  Vi bliver ikke meget mere lokale end vi er. Vi bor i Haslev og har virksomheds adresse i Haslev. Det betyder for dig at vi er dejligt tæt på, og kan være der indenfor rimelig kort tid. Vi elsker at arbejde lokalt og lære folk i byen at kende. CM-Installation er din genvej til en lokal og fagstærk elektriker der rykker ud når det passer dig.

  Vi værner om godt håndværk og at yde god service. Vi sigter derfor altid efter at udvikle vores kompetencer, både indenfor udførelsen af arbejdet. Men så sandeligt også vores kommunikative egenskaber. Det arbejder vi for at blive bedre til, ved hver enkelt opgave. Hvilket du forhåbentlig kan mærke er noget vi fokusere på når vi varetager en opgave for dig. Vi vil gerne være din faste og fortrukne elektriker i Haslev.

  Vi har kompetencerne til at varetage din opgave

  Uanset om du skal have skiftet en lampe, el tavle, energioptimeret din bolig, eller hvad det end måtte være. Så kan vi klare din opgave. Her under finder du et udpluk af vores ydelser:
   
  Har du en ny udfordring til os? Så hører vi hjertens gerne fra dig. Vi mener selv at vi kan klare alle former for el installationer, så kontakt os i dag og hør mere.

  Prøv vores

  solcelleberegner

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Få fornøjelse af Haslevs, måske bedste elektriker

  Vi er stolte fagmænd og har kompetencerne til at følge opgave fra A-Z. Skulle du stå med en større renovering eller noget i den stil, så har vi også samarbejdspartnere der kan hjælpe med dette.

  Vi ønsker udelukkende glade og tilfredse kunder. Derfor sørger vi altid, for at der er styr på tid, sted, pris, omfang af opgave og pris. På den måde bør der ikke opstå nogle komplikationer imellem os.

  Heldigvis sker det sjældent, men vi er også kun mennesker. Så skulle der opstå en fejl eller mangel ved vores arbejde, så kontakt os med det samme. Så kommer vi og finder en løsning på problemet. Vi ønsker udelukkende glade og tilfredse kunder.

  Kontakt os allerede i dag og hør mere

  Hvis du ønsker at hører mere om hvad vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, via mail [email protected], eller ring til os på 53 61 36 00. Så finder vi en løsning på din opgave.

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00