Elektriker Greve

Søger du en yderst kompetent elektriker i Greve? Så er du landet det helt rigtige sted. CM-Installation har mere end 10 års erfaring, og har boet i Greve i en længere årrække, så vi er meget bekendt med området og personerne. Så hvis du skal bruge en forbløffende god elektriker i Greve, så er CM-Installation klar til at vise dig, hvorfor du skal vælge os som din faste elektriker i Greve. Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Din lokale elektriker i Greve

  Vi er din lokale elektriker og autoriseret el-installatør fra Greve. Vi elsker at arbejde lokalt, og derfor er vi særligt glade for opgaver i Greve og omegn. Hvis du søger en lokal og faglig kompetent elektriker, er du havnet det rette sted. CM-Installation er din genvej til en lokal og fagstærk elektriker som rykker ud når det passer dig.

  Hos CM-Installation værner vi om godt håndværk og god service. Netop af den årsag er vores udvikling sat i højsædet, en udvikling der blandt andet inkluderer at vi altid er opmærksomme og opdaterede på nye produkter, teknikker, metoder og fremgangsmetoder. Det er nogle af de foretagende vi har iværksat for at værne om godt elektriker arbejde og en højeste service. 

  Hos CM-Installation er vi selvfølgelig autoriseret, det betyder konkret at vi kan varetage selv de mest komplekse af el-opgaver. Det betyder også at vi kan udføre opgaver som el-tavle skift (HPFI-anlæg) lovligt. Vi vil gerne være din fortrukne elektriker i Greve, og det ved vi kræver en ærlig og faglig kompetent el-installatør.

  Vi har evnerne til at Din faste elektriker i Greve

  Hvad end du skal have udskiftet dine stikkontakter, have opsat nye lyskilder, udskiftet din el-tavle, opsat alarm og overvågning, eller energioptimeret din bolig, så har vi hos CM-Installation fagligheden til at udføre opgaven. Her kan finde et kort overblik over de fagområder vi har specialiseret os indenfor.

  Ovenstående er blot et udklip af de opgaver vi løser. Hos CM-Installation værdsætter vi nye udfordringer. Nye udfordringer giver forandring i hverdagen og hjælper os med at blive endnu bedre end dagen før. 

  Har du en ny udfordring til CM-Installation? Selv om din opgave ikke fremgår af ovenstående liste skal du ikke holde dig tilbage fra at kontakte os. Vi vil altid gerne tage en snak om omfanget og specifikationerne af din drøm, og give dig et uforpligtende tilbud på at få den opfyldt.

  Prøv vores

  solcelleberegner

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Få fornøjelsen af Greves måske bedste elektriker

  Hos CM-Installation består vi at stolte fagmænd som har kompetencerne til at følge opgaven til dørs, hver gang. Vi er ikke kendt for at begrænse os selv, dog er vi opmærksomme på at vi som mennesker af og til begår småfejl. 

  I disse tilfælde ser vi rigtig gerne at du ringer til os så snart du at opdager det, så vi kan rykke ind og udbedrer fejlen hurtigst muligt. Vi har et stort fokus, på at vi skal kunne se hinanden i øjnene med god samvittighed når vi afrunder en opgave, og derfor vil vi for alt i verden gerne undgå løse ender. Heldigvis er det sjældent at vi når dertil, da vores kompetencer og service er i topklasse.

  Når du bestiller et tilbud, og vi enten kører ud for at bese eller løse opgaven vil du altid blive mødt af en elektriker med et smil på læben. Vores kunder kender os som værende imødekommende og venlige, heldigvis behøver du ikke kun at tage vores ord for det – her kan du læse mere om hvordan vores kunder oplever vores service.

  fÅ fornøjelsen AF SOLCELLER I gREVE

  Solceller er en ideel løsning til at opnå bæredygtig og effektiv produktion af elektricitet. Ved at omdanne solens energi direkte til elektrisk energi gennem lyskonvertering, tilbyder solceller en ren og miljøvenlig måde at generere strøm på. Med fokus på vedvarende energi er solceller et populært valg, da de er mindre skadelige for miljøet end traditionelle energikilder.

  eN GRØNNERE FREMTID MED SOLCELLER I gREVE

  Hos CM-installation er vi engagerede i at hjælpe dig med at opnå en mere bæredygtig hverdag. Vi forstår vigtigheden af bæredygtighed, som handler om at finde en balance mellem økonomisk udvikling, miljøbeskyttelse og sociale hensyn. Vores team er klar til at assistere dig med installationen af solceller i Greve, så du kan bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

  reducer DIT ENERGIFORBRUG OG SKAB EN BÆREDYGTIG FREMTID

  En central strategi i vores bestræbelser på at skabe en mere bæredygtig fremtid er at reducere vores samlede energiforbrug. Med en installation af Solceller, giver vi dig mulighed for at producere din egen elektricitet og mindske din afhængighed af ikke-fornybare energikilder. Ved at identificere og implementere løsninger til energieffektivitet kan du yderligere reducere dit energiforbrug og spille en aktiv rolle i at skabe en bæredygtig fremtid for Greve og vores planet.


  Tag kontakt til os i dag og lad os hjælpe dig med at installere dine solceller i Greve. 

  Kontakt os gerne i dag og hør mere - Elektriker Greve

  Tag kontakt til din lokale elektriker i Greve allerede i dag. Vi sidder klar til at udarbejde et skræddersyet tilbud ud fra din opgave, og giver dig et helt gratis og uforpligtende tilbud. Du kan altid kontakte os via telefon på 53 61 36 00, eller du kan sende os en mail på [email protected]. I forbindelse med nogle opgaver foretrækker vi at bese opgaven inden, det hjælper os nemlig med at være agile overfor at give dig et godt tilbud, og samtidig ved vi præcis hvad har med at gøre. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00