elektriker Gentofte

Har du problemer med strømmen eller skal du have lavet nyt el arbejde, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har over 10 års erfaring og kan klare mange forskellige arbejdsopgaver. Vores elektrikere i Gentofte arbejder lokalt og vil altid være inde for rækkevide. Står du og skal bruge en autoriserede el-installatør, så er vi klar til at vise dig hvorfor vi er et godt valg. Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

Vinder af årets el-installatør 2022

Autoriseret

El-Installatør

Din lokale elektriker i Gentofte

Hos CM-Installation har vores elektrikere passion for at arbejde lokalt. Dette er med til at skabe gode synergier mellem dig og vores elektrikere i Gentofte. Da vores elektrikere arbejder lokalt, vil der f.eks. være en kortere kørselsafstand. Det gør det mere bekvemt for vores elektrikere og de kan dermed hurtigere komme ud til din opgave. 
 
CM-Installation vil være din fortrukne elektriker og vi sikre en lokal elektriker som er autoriseret el-installatør. Det betyder at vores lokale elektrikere står til rådighed ved selv de mest krævende opgaver. Det kunne f.eks. være udskiftning af en ny el-tavle også kaldet HPFI-anlæg.
 
Vi yder god service og har et godt netværk til de lokale butikker, så du for de rigtige reservedele til den rigtige pris, når du skal have udført el arbejde. Vores lokale elektrikere sørger altid for at være opdateret på de nyeste løsninger inden for udførsel af el løsninger. De vil samtidigt også agere som din sparingspartner gennem udførslen af el arbejdet. 

DIN ELEKTRIKER I GENTOFTE
VI HAR SKILLS & BRED KNOWHOW

Hvad enten om du har en lille eller krævende el opgave, så står vores autoriserede el-installatører altid til rådighed og sørger for at du få lavet den mest profitable og optimale løsning til dit behov.

Her kan finde et kort overblik over de områder vi har specialiseret os indenfor.

Skal du have lavet el arbejde som ikke er beskrevet ovenfor, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi tager gerne en samtale med dig omkring det du skal have udført og giver dig et uforpligtende tilbud. 
 
Vi hos CM-Installation er altid klar på nye former for opgaver og vi er gode til at være omstillingsparate. 

Det vi kan gøre for dig

El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

VIGTIGHEDEN AF EN
AUTORISERET EL-INSTALLATØR

Det er generelt altid godt at sikre sig omkring, at elektrikeren og dets firma er autoriserede el-installatører. Det giver dig en sikkerhed i at din strømføring bliver udført via en rigtig fremgangsmåde, så dine el-installationer bliver lovlige. 
Dette er specielt en meget vigtig ting at være opmærksom på, hvis du skal have udført mere krævende opgaver. 
 
Hos os er der ingen grund til at være bekymret, da vi er certificeret og alle vores lokale elektrikere i Gentofte er fagudlærte autoriserede el-installatører. 

Hos os i CM-Installation udfører vi dit el arbejde med en finesse af høj service og kvalitet. Dermed er du sikret en god og kvalitetsrig løsning, som er udført yderst professionel og med moderne metoder. 

Kontakt os gerne i dag og hør mere - Elektriker Gentofte

Tag kontakt til din lokale elektriker i Gentofte allerede i dag. Vi sidder klar til at udarbejde et skræddersyet tilbud ud fra din opgave, og giver dig et helt gratis og uforpligtende tilbud. 

Du kan altid kontakte os via telefon på 53 61 36 00, eller du kan sende os en mail på kontakt@cm-installation.com. I forbindelse med nogle opgaver foretrækker vi at bese opgaven inden, det hjælper os nemlig med at være agile overfor at give dig et godt tilbud, og samtidig ved vi præcis hvad har med at gøre. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvad siger kunderne?

0 %
Kunde tilfredshed
0 %
Gennemskuelighed
0 %
Professionel