Elektriker Frederiksberg

Er du i gang med et større renoveringsprojekt eller skal have lavet mindre el opgaver, så frygt ej. Du er kommet til det rette sted.

Her hos CM-Installation har vi stærk ekspertise for disse projekter. Vi har over 10 års erfaring og kan udføre dine projekter i top kvalitet. Vores gode kvalitet er også bygget på baggrund af vores lokale elektrikere i Frederiksberg er fagudlærte autoriserede el-installatører.

Kom hurtigt i gang med dit projekt og få et uforpligtende tilbud gennem CM-Installation nu. Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Din lokale elektriker i Frederiksberg

  For os er det vigtigt, at du kan få en lokal elektriker i Brøndby. Derfor har udbyder vi lokale elektrikere i Brøndby. Fælles for CM-installation og vores elektrikere er, at passionen for det lokale i Brøndby og omegn er høj. Vores elektrikere har dermed en stor troværdighed i det lokale Brøndby og de er i tæt dialog med dig, gennem hele forløbet.

  Det gode ved en lokal elektriker er den kørte afstand mellem vores elektrikere og dig. Hvis du har et behov for en elektriker til at udføre dit el projekt, så kan vores elektrikere komme ud til dig og hjælpe dig på kort tid. Vi rykker dermed hurtigt og står klar til at hjælpe dig gennem projektet.

  Vores lokale elektrikere i Brøndby er autoriserede el-installatører har over 10 års erfaring. Dette sikre dig at dit projekt bliver udført på yderst professionel vist, uden fejl og mangler.

  Hvad laver en autoriseret
  el-installtør?

  Elektrikere arbejder inden for en branche, som altid er under udvikling med nye smarte produkter, udstyr og løsninger. 

  Så når du skal have installeret nye el-installationer, er du i følge dansk lovgivning forpligtet til at bruge en autoriseret el-installatør til at udføre sådan en opgave. Loven er bl.a. lavet på baggrund af, at nye el-installationer er blevet mere avancerede og komplicerede. Derfor er vores lokale elektrikere i Brøndby uddannet som autoriserede el-installatører, så vi både kan hjælpe dig med almindelige og krævende el opgaver til dit projekt.

  Herunder ser du det vores elektrikere ofte udføre af arbejdsopgaver:

  Står din opgave her ikke, så tøv ej. Kontakt os, så finder vi en løsning der passer dig og dine behov.

  Prøv vores

  solcelleberegner

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  En elektrikere i stedet for gøre-det-selv

  Hvis du er en dygtig handy man og har dine hænder skruet godt på, kan du godt selv udføre rillefasning og kabeltrækning. Men du skal være forberedt på at selvom du er en god handy man, så vil det stadig tage væsentligt længere tid selv at gøre det. 

  Hvis du tager kontakt til en af vores kompetente elektrikere, vil du være sikkert på det vil blive lavet korrekt. Derudover vil du også spare meget tid på den lange bane, da vores elektrikere har en autorisering inden for el-installationer, og har dermed udført rillefasning og kabeltrækning mange gange før.

  Hvis du er bekymret for, at det vil blive dyrt hvis du ikke selv kan lave noget af el arbejdet selv, så er der andre steder hvor du kan spare på dit renoveringsprojekt. Du kan f.eks. gør-det-selv, hvor du pudser dine vægge op eller går i gang med at male. Dermed vil du f.eks. formindske prisen på malerarbejdet.

  Men frygt ej. Vi finder den fornuftige pris, som passer til din opgave og hvad du har behov for at få udarbejdet. Hos os behøver god kvalitet nødvendigvis ikke at være dyrt. 

  Kontakt os og vi finder i samråd med dig, en god pris til dit projekt.

  Få solceller på frederiksberg

  Solceller er en bæredygtig og effektiv måde at producere elektricitet på. Solceller omdanner solens energi direkte til elektrisk energi ved hjælp af at omdanne lys til energi. Solceller er et populært valg inden for vedvarende energi, da de er renere og mindre skadelige for miljøet end traditionelle energikilder.

  Bæredygtighed i fokus

  Bæredygtighed er blevet et nøgleord i vores moderne samfund, da vi stræber efter at finde løsninger, der opfylder vores nuværende behov uden at gå på kompromis med fremtidige generationers behov. Bæredygtighed handler om at opretholde en balance mellem økonomisk udvikling, miljøbeskyttelse og sociale hensyn. Hos CM- installation hjælper vi dig til en mere bæredygtig hverdag.

  Når det kommer til energi, er bæredygtighed i fokus en vigtig målsætning. Vi skal reducere vores afhængighed af fossile brændstoffer, som er ikke-fornybare og udleder store mængder drivhusgasser. I stedet skal vi øge vores brug af vedvarende energikilder såsom solenergi, vindkraft og vandkraft.

  Reduktion af energien

  Reduktion af energien er en vigtig strategi i vores bestræbelser på at skabe en mere bæredygtig fremtid. Det handler om at identificere og implementere løsninger, der kan reducere vores totale energiforbrug og dermed mindske vores afhængighed af ikke-fornybare energikilder.

  Skal vi hjælpe dig med at få opsat solceller? Så tag kontakt til os i dag og hør nærmere.

  Kontakt os gerne i dag og hør mere
  Elektriker Frederiksberg

  Tag kontakt til din lokale elektriker i Frederiksberg allerede i dag. Vi sidder klar til at udarbejde et skræddersyet tilbud ud fra din opgave, og giver dig et helt gratis og uforpligtende tilbud. Du kan altid kontakte os via telefon på 53 61 36 00, eller du kan sende os en mail på [email protected]. I forbindelse med nogle opgaver foretrækker vi at bese opgaven inden, det hjælper os nemlig med at være agile overfor at give dig et godt tilbud, og samtidig ved vi præcis hvad har med at gøre. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00