Elektriker Fensmark

Skal du bruge en elektriker i Fensmark, eller i området omkring Næstved, der er autoriseret el-installatør, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har over 10 års erfaring som elektrikere, og kan løse stort set alle opgaver.

Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Få løst jeres el-opgaver

  Vi er tit rundt og omkring Næstved og området omkring Fensmark, så når der er nogen der skal bruge en elektriker Fensmark, er der tit bud efter os.
   
  Vi har faktisk et rigtigt godt lokalkendskab som elektriker Fensmark. Dermed er vi ret hurtige til at løse problemer med de eksisterende elektriske installationer. 
   
  Vores fokus er på godt håndværk og god service. Vi vil derfor sørge for at der altid bliver udført en rigtig god kvalitetskontrol af opgaven, uanset hvor stor eller lille den er, inden den overdrages til kunden.
   
  Derudover vil vi i de yderst sjældne tilfælde, hvor vi laver en fejl, sørge for at udbedre fejlen med det samme. 
   
  Det er også derfor vi har en rate på 4.9 fra vores kunder. Det er vores intention at holde den på det niveau.
   
  Vi ved at vores kunder stoler på at vi tager os fuldkommen af deres el-installationer, og det er derfor de bliver ved med at komme tilbage, som den ovenstående høje rate viser. 

  Autoriseret Elektriker Fensmark

  Der er udover vores primære uddannelse som elektrikere, der har sikret vores certificeringer og autorisationer, en konstant efteruddannelse af vores elektrikere, for at sørge for at de til enhver tid er opdateret på det nyeste.

  Der er stort set ikke noget område indenfor elektriske installationer, som vi ikke er autoriserede til at tage os af, og som vi ikke har en ekstensiv erfaring i. 

  Herunder finder du et udpluk af de ydelser vi tilbyder:

  Står din opgave her ikke, så tøv ej. Kontakt os, så finder vi en løsning der passer dig.

  Prøv vores

  solcelleberegner

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Få en energirenoveringsplan fra Elektriker Fensmark

  Det er især indenfor området omkring el-renovering, hvor der er mange nye teknologier, der hele tiden udvikles. Når vores elektrikere bliver hyret, kan man være sikker på at de løsninger vi vil foreslå, er de mest opdaterede, der vil sørge for mest mulig energibesparelse for vores kunder. 
   
  Der er mulighed for at få solceller, hvis du bor i et hus, hvor der er skråtag. Det kan ikke dække al ens el-forbrug, især ikke om vinteren, men det vil altid formindske regningen til ens el-forbrug, selv når man medregner månedlige afdrag til installationen af solcelle anlægget.

  Husstande

  Husstande der ikke har fjernvarme, har også en stor fordel i at få installeret en varmepumpe. De stigende priser på eksempelvis gas, kan det gøre det fordelagtigt at bruge en varmepumpe i stedet for gasfyr. 

  Virksomheder

  Nogle virksomheder med større arealer, får installeret anlæg til at styre energiforbrug. Det kan være sådan noget som CTS-anlæg, der kan være med til at holde øje med unødvendige tændte lys, eller elektrisk udstyr man ikke lægger mærke til i hverdagen, men som forbruger en masse energi. 
   
  Kontakt os for at få en vurdering af hvad I ville kunne gøre for at spare på el og endda eventuelt varme. 

  Kontakt os og hør mere

  Hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan tilbyde, så kontakt os i dag via vores kontaktformular, skriv en mail på [email protected], eller ring til os på tlf:. 53 61 36 00, så finder vi en løsning der passer dig.

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00