Elektriker Brøndby

Har du brug for en elektriker til at klare dit strøm projekt?

CM-Installation står klar til at hjælpe dig. Hos os har vi de lokale elektrikere, som står til rådighed for dig. Vores stærke erfaringer på over 10 år inden for en bred vifte af opgaver, gør os i stand til at tilpasse os og være agile ud fra dine behov. Vores elektrikere i Brøndby er autoriserede el-installatører.

På bagrund af dette vil vores lokale elektrikere i Brøndby vores i stand til også at arbejde med mere krævende opgaver. Få fat din lokale autoriserede el-installatør hos CM-Installation nu.

Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Din lokale elektriker i Brøndby

  For os er det vigtigt, at du kan få en lokal elektriker i Brøndby. Derfor har udbyder vi lokale elektrikere i Brøndby. Fælles for CM-installation og vores elektrikere er, at passionen for det lokale i Brøndby og omegn er høj. Vores elektrikere har dermed en stor troværdighed i det lokale Brøndby og de er i tæt dialog med dig, gennem hele forløbet.

  Det gode ved en lokal elektriker er den kørte afstand mellem vores elektrikere og dig. Hvis du har et behov for en elektriker til at udføre dit el projekt, så kan vores elektrikere komme ud til dig og hjælpe dig på kort tid. Vi rykker dermed hurtigt og står klar til at hjælpe dig gennem projektet.

  Vores lokale elektrikere i Brøndby er autoriserede el-installatører har over 10 års erfaring. Dette sikre dig at dit projekt bliver udført på yderst professionel vist, uden fejl og mangler.

  Hvad laver en autoriseret
  el-installtør?

  Elektrikere arbejder inden for en branche, som altid er under udvikling med nye smarte produkter, udstyr og løsninger. 

  Så når du skal have installeret nye el-installationer, er du i følge dansk lovgivning forpligtet til at bruge en autoriseret el-installatør til at udføre sådan en opgave. Loven er bl.a. lavet på baggrund af, at nye el-installationer er blevet mere avancerede og komplicerede. 

  Derfor er vores lokale elektrikere i Brøndby uddannet som autoriserede el-installatører, så vi både kan hjælpe dig med almindelige og krævende el opgaver til dit projekt.

  Herunder ser du det vores elektrikere ofte udføre af arbejdsopgaver:

  Står din opgave her ikke, så tøv ej. Kontakt os, så finder vi en løsning der passer dig og dine behov.

  Prøv vores

  solcelleberegner

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  En elektrikere i stedet for gøre-det-selv

  Hvis du er en dygtig handy man og har dine hænder skruet godt på, kan du godt selv udføre rillefasning og kabeltrækning. Men du skal være forberedt på at selvom du er en god handy man, så vil det stadig tage væsentligt længere tid selv at gøre det. 

  Hvis du tager kontakt til en af vores kompetente elektrikere, vil du være sikkert på det vil blive lavet korrekt. Derudover vil du også spare meget tid på den lange bane, da vores elektrikere har en autorisering inden for el-installationer, og har dermed udført rillefasning og kabeltrækning mange gange før.

  Hvis du er bekymret for, at det vil blive dyrt hvis du ikke selv kan lave noget af el arbejdet selv, så er der andre steder hvor du kan spare på dit renoveringsprojekt. 

  Du kan f.eks. gør-det-selv, hvor du pudser dine vægge op eller går i gang med at male. Dermed vil du f.eks. formindske prisen på malerarbejdet.

  Men frygt ej. Vi finder den fornuftige pris, som passer til din opgave og hvad du har behov for at få udarbejdet. Hos os behøver god kvalitet nødvendigvis ikke at være dyrt. 

  Kontakt os og vi finder i samråd med dig, en god pris til dit projekt.

  Kontakt os gerne i dag og hør mere
  Elektriker Brøndby

  Tag kontakt til din lokale elektriker i Brøndby allerede i dag. Vi sidder klar til at udarbejde et skræddersyet tilbud ud fra din opgave, og giver dig et helt gratis og uforpligtende tilbud. 

  Du kan altid kontakte os via telefon på 53 61 36 00, eller du kan sende os en mail på [email protected]. I forbindelse med nogle opgaver foretrækker vi at bese opgaven inden, det hjælper os nemlig med at være agile overfor at give dig et godt tilbud, og samtidig ved vi præcis hvad har med at gøre. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00