Elektriker Bjæverskov

Står du over for en opgave, som kræver en elektriker? I så fald er CM-Installation noget for dig. Vi har over 10 års erfaring og med vores kompetente elektrikere, kan vi udføre en bred vifte af løsninger for dig.

Derudover er vi også autoriserede el-installatører, som sikre dig kvalitetsløsninger. Vi står klar til at hjælpe dig, så du sikkert kan få optimeret eller lavet din el-løsning, uanset opgavens størrelse.

Vores lokale elektrikere i Bjæverskov rykker hurtigt ud til dig og løser dit problem. Få en kompetent og erfaren autoriseret elektriker nu. Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Din lokale elektriker i Bjæverskov

  Hvis du befinder dig i Bjæverskov og omegn, så er du kommet til det rigtige sted. Vi arbejder lokalt i dit nærmiljø. Dette gør os stærke inden for elektrikere i Bjæverskov og omegn.

  Der er fordele ved vores elektrikere arbejder lokalt. Det giver både fordele ved at elektrikeren ikke skal køre så langt, for at udføre dit el-projekt. Vores elektrikere i Bjæverskov kender nærmiljøet godt og har et godt netværk med de lokale butikker omkring komponenter. CM-Installation rykker dermed hurtigt ud til dig og sikre dig en faglig stærk løsning på dit projekt uden at det behøver bliver for dyrt.
   
  I CM-Installation er det en mærkesag for os, at vores elektrikere i Bjæverskov yder et godt håndværk baseret på kvalitet, som ikke går på kompromis med service. Det er vigtigt for os at vi har lokale elektrikere som er autoriserede el-installatører. Dermed kan du få lavet opgaver som el-tavle skift (HPFI-anlæg) lovligt af en lokal elektriker igennem CM-Installation.

  Hvad laver en elektriker?

  En elektriker laver det el-arbejder du ikke selv kan lave. Vi har lokale elektrikere som hjælper dig med en bred vifte af opgaver. Da vores elektrikere er autoriserede el-installatører har vi rådighed for at lave mere krævende opgaver også.
   
  Herunder ser du det vores elektrikere ofte udføre af arbejdsopgaver:

  Som sagt er dette bare en liste over det opgaver vi udføre mest af og er dermed ikke den fulde liste af alle vores arbejdsopgaver. Hvis det du søger hjælp til, ikke står på listen, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi er klar til at give dig et uforpligtende tilbud.

  Prøv vores

  solcelleberegner

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Hvad koster en elektriker?

  Der er forskellige faktorer som kan spille ind angående hvad en elektriker kan koste.
   
  Første og fremmest kommer det an på, hvor lang afstand der er for elektrikeren at køre. Her udregner elektrikeren tiden på kørslen og afstanden til kunden, samt til leveringer af reservedele fra butikker. 
   
  Det kommer også an på hvilke arbejdsopgaver, som du skal have en elektriker til at udføre. 
   

  Den næste faktorer som er tilgængelighed, hænger sammen med den forrige. Nogle arbejdsopgaver har en mindre tilgængelighed end andre. Tilgængeligheden vil ofte være nem, hvis det er opgaver inden for installere simple løsninger inden for nyt lys i hjemmet. Det kan f.eks. være en udskiftning af lysarmatur. 

  Derimod vil store el-installationer kræve flere ressourcer som både tid og dele. Eksempler på dette kan f.eks. være renovering og modernisering, såsom helt nye el-installationer gennem vægge. 
   
  Med store projekter er det vigtigt at du vælger en elektriker som er pålidelig og en du kan føle dig tryg med. Vores elektrikere er ikke kun autoriserede el-installatører. De er her nemlig for dig og dine behov og det er vigtigt for vores lokale elektrikere at du føler dig tryg gennem hele projektet. 

  Kontakt os gerne i dag og hør mere
  Elektriker Bjæverskov

  Tag kontakt til din lokale elektriker i Bjæverskov allerede i dag. Vi sidder klar til at udarbejde et skræddersyet tilbud ud fra din opgave, og giver dig et helt gratis og uforpligtende tilbud. 

  Du kan altid kontakte os via telefon på 53 61 36 00, eller du kan sende os en mail på [email protected]. I forbindelse med nogle opgaver foretrækker vi at bese opgaven inden, det hjælper os nemlig med at være agile overfor at give dig et godt tilbud, og samtidig ved vi præcis hvad har med at gøre. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00