Elektriker Ballerup

Skal du bruge en elektriker Ballerup, så kontakt os. Vi er autoriserede og certificerede til at udføre stort set alle former for elektriske installationer. Med mere end 10 års erfaring som elektriker Ballerup, så er der nok ikke den type af opgave, vi ikke tidligere har lavet. Kontakt os i dag.

Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Din lokale elektriker Ballerup

  Vores fokus er på godt håndværk og god service. Derfor vil vi gå langt for at sørge for, at de elektriske installationer som vi laver er ordentligt udført. 

  Alt hvad vi laver, får en ekstensiv kvalitetskontrol før vi overdrager det. 

  Så kan vi med høj integritet være sikre på at alt er i henhold til den standard, der påkræves vores firma. 

  Dette er også en af årsagerne til at vi har fået raten 4.9 fra vores kunder. 

  Som elektriker Ballerup, har vi også en høj grad af lokal kendskab til elektriker opgaver i Ballerup. 

  Derfor er det også en god idé at få os tilsluttet som en fast elektriker Ballerup, da vi kender til de forskellige typer af elektriske installationer i Ballerup. 

  Hvorfor skal vi være din faste elektriker i ballerup?

  Som din lokale elektriker Ballerup, har du en garanti på veludført arbejde.

  Udover vores primære uddannelse som elektrikere, der har givet os vores certificeringer og autoriseringer, til at udføre stort set alle former for arbejde, så sørger vi også for kontinuerligt at videreuddanne os.

  Elektroniske installationer er et område der hele tiden udvikler sig. Især sker der meget indenfor energioptimering.

  Vores elektrikere vil til enhver sørge for at være opdateret på det seneste der er sket. I kan således være sikre på at få de seneste og bedste el-installationer til dagens standard. 

  Herunder finder du et udpluk af de ydelser vi tilbyder:

  Står din opgave her ikke, så tøv ej. Kontakt os, så finder vi en løsning der passer dig.

  Prøv vores

  solcelleberegner

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Energirenovering

  Med den ustabilitet der er på energipriserne, er der rigeligt med årsag til at få lavet en energirenovering af sin bolig. Heldigvis er der en konstant udvikling på det område. Vores elektrikere holder et vågent øje med de nye former for teknologier, som kan være med til at sænke vores kunders el-regning og samtidig hjælpe på miljøet. 
   
  Nogle af løsningerne kan medføre en drastisk reduktion både ens el- og ens varmeforbrug. Hvis man ikke anvender fjernvarme, kunne sådan noget som varmepumper, være en yderst fornuftig måde at reducere sin månedlig regning på. Derudover er diverse anlæg, der sørger for hele tiden at regulere energiforbruget. 
   
  Når man bor i hus med skråtag, er der mange der vælger at få installeret solceller. De kan som regel ikke dække hele el-forbruget, men de kan være med til kraftigt at reducere i jeres energiforbrug, selv når man medregner omkostningen for at få dem installeret. 
   
  Kontakt jeres elektriker Ballerup. Vi kan lave en komplet energi eftersyn og sørge for at finde den bedste form for energirenovering, til lige netop jeres bolig.

  Solceller: Er det pengene værd?

  For mange mennesker står de grønne teknologier højt på ønskelisten. Og hvis du er en af dem, så kan solceller være en god investering for dig. Men er det pengene værd? Vi vil gerne give dig tre fordele ved at have solceller, som kan hjælpe dig med at besvare dette spørgsmål.

  1. Solceller reducerer dine energiomkostninger

  Med solceller kan du producere din egen elektricitet og derved reducere dine energiomkostninger. Det betyder, at du kan spare penge på din elregning hver måned og samtidig være mere miljøvenlig.

  2. Solceller forbedrer dit CO2-regnskab

  Solceller er en grøn teknologi, og den energi, der genereres fra solceller, er CO2-neutral. Det betyder, at du kan reducere dit CO2-aftryk og bidrage til en mere bæredygtig planet. Hvis du går op i miljøet og ønsker at tage ansvar for din del af CO2-problemet, så er solceller en god måde at gøre det på.

  3. Solceller øger din ejendomsværdi

  Solceller kan også øge din ejendomsværdi. Hvis du beslutter dig for at sælge din bolig i fremtiden, kan solcellerne øge dens værdi og gøre den mere attraktiv for potentielle købere. Det er en investering, der kan give dig en god afkast på lang sigt.

  Er du klar til at tage skridtet og investere i grøn teknologi?
  Tag en beslutning der ikke kun reducerer dine energiomkostninger og forbedrer dit CO2-regnskab, men også øger din ejendomsværdi. 

  Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan solceller kan blive en god investering for dig og vores planet. Vores team står klar til at hjælpe dig igennem hele processen, så du kan starte din grønne rejse med tryghed og sikkerhed.

  Kontakt os og hør mere

  Hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan tilbyde, så kontakt os i dag via vores kontaktformular, skriv en mail på [email protected], eller ring til os på tlf:. 53 61 36 00, så finder vi en løsning der passer dig.

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00