elektriker ballerup

Skal du bruge en elektriker Ballerup, så kontakt os. Vi er autoriserede og certificerede til at udføre stort set alle former for elektriske installationer. Med mere end 10 års erfaring som elektriker Ballerup, så er der nok ikke den type af opgave, vi ikke tidligere har lavet. Kontakt os i dag.

Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

Vinder af årets el-installatør 2022

Autoriseret

El-Installatør

Din lokale elektriker Ballerup

Vores fokus er på godt håndværk og god service. Derfor vil vi gå langt for at sørge for, at de elektriske installationer som vi laver er ordentligt udført. 

Alt hvad vi laver, får en ekstensiv kvalitetskontrol før vi overdrager det. 

Så kan vi med høj integritet være sikre på at alt er i henhold til den standard, der påkræves vores firma. 

Dette er også en af årsagerne til at vi har fået raten 4.9 fra vores kunder. 

Som elektriker Ballerup, har vi også en høj grad af lokal kendskab til elektriker opgaver i Ballerup. 

Derfor er det også en god idé at få os tilsluttet som en fast elektriker Ballerup, da vi kender til de forskellige typer af elektriske installationer i Ballerup. 

Hvorfor skal vi være din faste elektriker i ballerup?

Som din lokale elektriker Ballerup, har du en garanti på veludført arbejde.

Udover vores primære uddannelse som elektrikere, der har givet os vores certificeringer og autoriseringer, til at udføre stort set alle former for arbejde, så sørger vi også for kontinuerligt at videreuddanne os.

Elektroniske installationer er et område der hele tiden udvikler sig. Især sker der meget indenfor energioptimering.

Vores elektrikere vil til enhver sørge for at være opdateret på det seneste der er sket. I kan således være sikre på at få de seneste og bedste el-installationer til dagens standard. 

Herunder finder du et udpluk af de ydelser vi tilbyder:

Står din opgave her ikke, så tøv ej. Kontakt os, så finder vi en løsning der passer dig.

Det vi kan gøre for dig

El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

Energirenovering

Med den ustabilitet der er på energipriserne, er der rigeligt med årsag til at få lavet en energirenovering af sin bolig. Heldigvis er der en konstant udvikling på det område. Vores elektrikere holder et vågent øje med de nye former for teknologier, som kan være med til at sænke vores kunders el-regning og samtidig hjælpe på miljøet. 
 
Nogle af løsningerne kan medføre en drastisk reduktion både ens el- og ens varmeforbrug. Hvis man ikke anvender fjernvarme, kunne sådan noget som varmepumper, være en yderst fornuftig måde at reducere sin månedlig regning på. Derudover er diverse anlæg, der sørger for hele tiden at regulere energiforbruget. 
 
Når man bor i hus med skråtag, er der mange der vælger at få installeret solceller. De kan som regel ikke dække hele el-forbruget, men de kan være med til kraftigt at reducere i jeres energiforbrug, selv når man medregner omkostningen for at få dem installeret. 
 
Kontakt jeres elektriker Ballerup. Vi kan lave en komplet energi eftersyn og sørge for at finde den bedste form for energirenovering, til lige netop jeres bolig.

Kontakt os og hør mere

Hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan tilbyde, så kontakt os i dag via vores kontaktformular, skriv en mail på kontakt@cm-installation.com, eller ring til os på tlf:. 53 61 36 00, så finder vi en løsning der passer dig.

Hvad siger kunderne?

0 %
Kunde tilfredshed
0 %
Gennemskuelighed
0 %
Professionel