Elektriker Ringsted

Søger du en elektriker i Ringsted? Vi hos CM-Installation klarer din opgave! Vi har mere end 10 års erfaring, og det kommer dig til gode. Vi er samtidig autoriserede og derved må og kan vi udføre alle el installationer på lovligvis. Vi vil gerne bevise overfor dig, hvorfor vi skal være din faste elektriker i Ringsted, så kontakt os i dag, så finder vi en løsning der passer dig. Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  CM-Installation - Din lokale elektriker Ringsted

  Velkommen til en af de foretrukne elektrikere og el-installatører i omegnen af Ringsted. Vi elsker at løse el opgaver i vores lokalområde, og vi er klar hvis du søger en kompetent elinstallatør nær dig. Hos CM-Installation er kvalitet og godt håndværk sat i højsædet. Vi sørger hele tiden for at være ajour på de nyeste produkter på markedet, og hvordan vi skal installere og håndterer dem. 

  Vi har fra start sat os et mål: vi vil være de bedste indenfor vores fag. 

  Vores faguddannede personale er derfor i stand til at løse selv de allermest komplekse elinstallationer, hvilket dog ikke er noget som afholder os fra at sætte pris på de gode gammeldags elektrikeropgaver. 

  Autoriseret elektriker i Ringsted

  Som tidligere nævnt er ovenstående blot nogle af de opgaver vi hyppigst møder. Går du med overvejelser om noget helt tredje . skal det bestemt ikke afholde dig fra at tage kontakt til os. Vores kompetencer spænder bredt, der vil derfor altid være mulighed for at vi kan finde en løsning der kan opfylde dine behov.

  Når du kontakter os, vil hellere end gerne tage en dialog om omfanget af din opgave, så vi på forhånd kan udarbejde den perfekte løsning. Kontakt os allerede i dag, så udarbejder vi et gratis og 100% uforpligtende tilbud til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Solceller Ringsted

  Ønsker du at få elektricitet på en mere bæredygtig og miljøvenlig måde? Eller måske ønsker du at spare penge på strøm og blive mere uafhængig at traditionelle strømkilder? Så bør du overveje at få installeret solceller.

  Grønne strømkilder og forsyninger som solceller og vindmøller bliver mere og mere relevante og vigtige hvert eneste dag. Hvis man selv får solceller monteret i sit hjem, vil de ofte spare dig penge, samtidig med at være gode for miljøet.

  CM-installation tilbyder solcelleanlæg og installationer i Ringsted og omegn. Vi har mange års erfaring inden for solenergi og kan hjælpe dig med at installere det perfekte solcelleanlæg til dit hjem eller virksomhed.

  Vores solcelleanlæg er af højeste kvalitet og er designet til at maksimere solenergiudnyttelsen. Vi tilbyder også solceller med batterier, så du kan gemme overskydende solenergi og bruge den, når solen ikke skinner. Dette giver dig mulighed for at reducere din afhængighed af traditionelle energikilder.

  Kontakt os i dag eller brug vores prisberegner nedenfor for at få mere at vide om vores solcelleanlæg og hvordan de kan hjælpe dig med at spare penge på din elregning. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe en mere bæredygtig fremtid med solenergi.

  Prøv vores

  solcelleberegner

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Stolte fagmænd

  Hos CM-Installation er vi stolte fagmænd. Det kan vi være fordi vi altid sørger for at de opgaver vi møder, bliver fuldt helt til dørs. Vi leverer altid et stykke arbejde vi kan være stolte af, og som du kan nyde godt af de næste mange år. I bestræbelsen imod det perfekte elektrikerfirma har vi dog måttet komme til den erkendelse af vi som mennesker af og til begår fejl. 

  Hvis du har haft besøg af en af vores elektrikere/installatører og det er tilfældet at du har oplevet en fejl, ser vi utrolig gerne at du tager kontakt til os med det samme, så vi kan komme tilbage og rette op på det. Når opgaven er udført, skal vi kunne se hinanden i øjnene. 

  Heldigvis er det yderst sjældent at vi laver fejl. Vi har igennem tiden opbygget en yderst tilfreds kundekreds i, og omkring Ringsted. Du kan læse udtalelser og anmeldelser fra vores kunder her.

  Kontakt os allerede i dag - Elektriker Ringsted

  Din lokale elektriker i Ringsted er klar til at tage fat. Kontakt os i dag på telefon 53 61 36 00, eller send os en mail på [email protected]. Vi sammensætter og sender dig et gratis uforpligtende tilbud på hvordan din opgave kan løses. Vi ser frem til at høre dig.

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00