Luft til luft varmepumpe

Skal du have en luft til luft varmepumpe monteret i din bolig, så er du kommet til det rette sted. Det er vigtigt at du får lavet en professionel montering og installation af din varmepumpe. Hos CM-Installation har vi mere end 10 års erfaring med varmepumper. Lad os hjælpe dig og montere og installere din varmepumpe. Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på [email protected]

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Alle priser er uden moms

  Luft til Luft varmepumpe

  Prisen er inklusiv varmepumpe &
  el-installation
  Fra 16.000
  kr.
  •  

  Hvad er en Luft til luft varmepumpe?

  En luft til luft varmepumpe fungere ved at den ved hjælp af energien i luften, kan udskille varmen. For at varmepumpen kan fungere, bliver den opdelt i to enheder. Den ene enhed bliver monteret udendørs ved eller på muren af din bolig. 

  Den anden enhed bliver placeret indendørs i et af dine rum. Det fungere således at den udendørs enhed trækker luft udefra og ind i pumpen. Det er derfor der er en stor blæser i den udendørs enhed. Blæseren vil være støjsvag dermed ikke genere dig. Enheden som er placeret indendørs i et af rummene i din bolig, vil dermed blæse det varme luft ind og dermed opvarme din bolig. 
   
  Denne varmepumpe tager energien i luften udefra og bruger det til at omdanne luften og varme din bolig op.

  Varmepumpe pris

  Dette er en løsning, som ofte er den billigste løsning og mange vil anvende den som et supplement til din varmekilde. Dette kan dermed spare dig for mange penge på længere sigt, da det formindske dit forbrug af gas, hvis du f.eks. kun bruger et gasfyr i dag. F.eks. leverer en varmepumpe med luft til luft, 4 kWh varme pr. kWh el. Dermed sagt giver den 4 gange så meget energi, svarende til det den bruger.
   
  Denne løsning bliver ofte brugt i sammenhæng med en anden varmekilde. Dermed er den med til at supplerer din energikilde og dermed sparer du mange penge på dit gas- og olieforbrug.
   
  En luft til luft varmepumpe er den løsning som er mest anvendeligt i f.eks. sommerhuse. Denne løsning fungere mest optimalt, hvis du har et hus eller sommerhus på 50 til 150 kvadratmeter. 

  Montering af luft til luft varmepumpe

  Den indvendige enhed monteres ofte i stuen, fordi det er det største rum og det rum som man ofte befinder sig i. Dermed er det et af de rom i din bolig, hvor det er bedst med et godt indeklima. Du kan vælge at få monteret flere små varmepumper eller en stor varmepumpe. Det er hvad der lige passer bedst til dine behov.

  Vi finder i samråd med dig, den løsning som passer dig og dine behov bedst, og hele installationsprocessen tager kun et par timer. Derefter har du fået et effektivt og komplet setup.

  Vi sætter varmepumper op på hele Sjælland

  Har du behov for en varmepumpe så kontakt CM-Installation ApS i dag – vi står altid parat til opgaven!

  Vi er din ekspert i varmepumper

  Vi hos CM-Installation har mange års erfaring i montering og installation af varmepumper. Vi kører rundt i hele Sjælland og sætter varmepumper op. Med vores ekspertise agere vi med gode råd omkring hvad der bedst til dine behov.
   
  Vi sætter en dyd i at være din sparingspartner og finder sammen med dig, den bedste model til dig og din bolig. Du får dermed et skræddersyet tilbud med varmepumpe og montering samt installation deraf. 
   
  Så du også også påvirket af de høje gas- og oliepriser, eller skal have en nu varmeløsning i din bolig. Med en varmepumpe kan du spare mange penge på din varmeregning. Vi er står altid klar med vores ekspertise inde for varmepumper og installationen deraf. Kontakt til os i dag på tlf. 53 61 36 00 eller send en mail til os på [email protected] og få en god sparing og et uforpligtende tilbud på en komplet installation af varmepumpe.

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00