Luft til vand varmepumpe

Skal du have en luft til vand varmepumpe monteret i din bolig, så er du kommet til det rette sted. Det er vigtigt at du får lavet en professionel montering og installation af din luft til vand varmepumpe.
Hos CM-Installation har vi mere end 10 års erfaring med varmepumper.
Skal vi være os der montere og installere din luft til luft varmepumpe, så ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på [email protected]

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Alle priser er uden moms

  Luft til Vand varmepumpe

  Prisen er inklusiv varmepumpe, el-installation & vvs-installation
  Fra 78.000
  kr.
  •  

  hvad er Luft til vand varmepumpe?

  En luft til vand varmepumpe fungere ved at den ved hjælp af energien i luften kan skabe varmt vand. Til at gøre dette skal en luft til vand varmepumpe være konstrueret af to hoved elementer. 

  Der er et udendørs og et indendørs element. Det udendørs element er en boks på ca. en kvadratmeter i størrelsen, hvor der er plads til en stor ventilator. Dermed bliver luften trukket udefra og ind gennem varmepumpen. Og i varmepumpen sidder der en varmeveksler. 

  På den måde opstår der varmt vand i stedet for varm luft. Dette er det rigtige for dig, som vil have en komplet løsning, hvor du er fri for andre varmekilder såsom et gas- og oliefyr. 

  Dette kan dog ofte være en lidt dyre løsning end en luft til luft varmepumpe. Men til gengæld bliver du helt fri for at bruge penge på gas- og olieforbrug. 

  Miljøvenlig

  En luft til vand varmepumpe skåner miljøet og dermed meget effektiv og miljøvenlig. F.eks. levere denne type varmepumpe 3 kWh varme pr. kWh el. Dermed sagt giver den 3 gange så meget energi, svarende til det den bruger. 

  Derudover skåner du miljøet ved at formindske eller slet ikke have noget gas- og olieforbrug. Dermed er du sikret en grønnere løsning, hvor du ikke er afhængig af de fosolie brændstoffer.

  Varmepumpe pris

  Prisen på et luft til vand varmepumpe ofte være dyre end en luft til luft varmepumper. Da en luft til vand varmepumpe er meget energibesparende, vil du også hurtigt kunne spare mange penge på dit varmeforbrug. 

  Du kan faktisk spare helt op til 60% ved bruge en varmepumpe til at varme din bolig op med. Det du spare kan variere fra hvor stort din bolig er, samt hvor meget det er isoleret. 

  Et oliefyr koster f.eks. omkring 22.500 kr. at have kørende om året, hvor en luft til vand varmepumpe kun 7.500 kr. om året. Dette er en profitable investering i din bolig. Med de høje gas- og oliepriser der er nu og grundet det lille udbud af det, vil du kunne spare endnu mere. Vi laver et komplet tilbud til dig, hvor der også indgår montering og installation.

  Montering af varmepumpe

  Den indvendige enhed montere vi ofte i stuen, fordi det er det største rum og det rum som man ofte befinder sig i. Dermed er det et af de rom i din bolig, hvor det er bedst med et godt indeklima. Hvis du kan vælge at få monteret flere små luft til luft varmepumper eller en stor varmepumpe. Det er hvad der lige passer bedst til dine behov. 
   
  Vi finder i samråd med dig, en dag som passer dig bedst og hele installationsprocessen tager kun et par timer. Derefter har du fået et effektivt og komplet luft til luft varmepumpe setup. 

  Vi sætter varmepumper op i hele Sjælland

  Har du behov for en varmepumpe så kontakt CM-Installation ApS i dag – vi står altid parat til opgaven!

  Vi autoriserede i installation af varmepumper

  Her hos CM-Installation er vi autoriserede installatører af både luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper. Derudover har vi mange års erfaring i installation og montering af varmepumper. 
   
  Vi kører rundt i hele Sjælland og sætter luft til til varmepumper og luft til vand varmepumper op. Med vores ekspertise agere som din ekspert og sparingspartner, hvor vi i samråd med dig finder gode råd omkring hvad der bedst til dine behov. For os er det nemlig vigtigt at du for den bedste model som er bedst for dig og din bolig.
   
  Er du også også påvirket af de høje gas- og oliepriser, eller skal have en nu varmeløsning i din bolig. Med en varmepumpe kan du spare mange penge på din varmeregning. Vi er står altid klar med vores ekspertise inde for varmepumper og installationen deraf. Kontakt til os i dag på tlf. 53 61 36 00 eller send en mail til os på [email protected] og få en god sparing og et uforpligtende tilbud på en komplet installation af varmepumpe.

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00