om os

Ønsker du at vide mere om os, eller hvad vi kan gøre for dig? Så kan du læse mere her, og hvis det ikke er nok, så er du velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via vores kontaktformular.

Vinder af årets el-installatør 2022

Autoriseret

El-Installatør

Om os CM-installation

Den professionelle håndværker og el-installatør, der står bag CM-Installation ApS, er den nytænkende Christian Mätzke. Udover at være iværksætter, også har stor interesse for familieliv og teknologi. Det var netop iværksætterlivet og ideen om egen forretning, der var drivkraften bag beslutningen om at blive selvstændig. “Jeg har altid gerne ville starte en virksomhed, men ikke hvilken som helst virksomhed. Det skulle være en virksomhed som gjorde det til sin kerneværdi at sætte kunden i fokus”. “Christian Mätzke

Christian er altid klar med rådgivning om valg af materialer, løsninger. CM-Installation ApS består i dag af Christian som altid sørger for at arbejdet bliver udført professionelt, og de aftaler som der bliver lavet altid bliver overholdt. Vi arbejder effektivt og sørger løbende for at tage de nødvendige kurser. Så vi hele tiden er opdateret i den udvikling af teknologi, som vi arbejder med i hverdagen.

Uanset størrelsen af opgave du har med at gøre, er du velkommen til at ringe eller udfylde kontaktformularen. Priserne er fornuftige og kvaliteten er helt i top! Netop derfor tør vi godt love at du bliver tilfreds med det udførte arbejde hvis du vælger os som din samarbejdspartner inden for el-installationer. 

Ønsker du at hører mere om os, så er du velkommen til at kontakte os og hører mere!

Det vi kan gøre for dig

El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

0 %
Kunde tilfredshed
0 %
Gennemskuelighed
0 %
Professionel

Hvad siger kunderne?