Elektriker Vallensbæk

Søger du en yderst kompetent elektriker i Vallensbæk? Så er CM-Installation de rigtige for dig. Vi er autoriserede, hvilket betyder at vi må udføre alle former for el installationer, på lovligvis. Bliver arbejdet udført af en ikke autoriseret el installatør, og der skulle opstå brand eller andet, så vil dit forsikringsselskab ikke dække skaderne. Så hvis du skal bruge en autoriseret elektriker i Vallensbæk til dine el installationer, så kontakt os i dag. Så finder vi en løsning der passer dig. Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  CM-Installation - Din lokale elektriker Vallensbæk

  Vi hos CM-Installation, går meget op i vores håndværk og at yde den bedste service. Vi vil gerne være din fortrukne elektriker i Vallensbæk, og det er derfor meget vigtigt for os, at du får en god oplevelse, når du vælger os til din el opgave.

  Vi søger altid for at vores medarbejdere er efteruddannet og opdateret på de nyeste og bedste metoder, således er du sikker på at få det mest optimale resultat. Vi forlader aldrig en opgave før at vi selv er 110% tilfredse med vores udførte opgave. På den måde bør du også være tilfreds med vores udførte arbejde.

  Leder du efter en erfaren Elektriker i Vallensbæk?

  Vi har mere end 10 års erfaring og vores fokuspunkter er: kvalitet, effektivitet og service. En del af vores service består i at have en god dialog med vores kunder, gennem hele projektet. Der skal ikke være nogen tvivl om tid, sted eller pris, vi aftaler og planlægger derfor på forhånd hvad der skal ske. På den måde bør opgaveforløbet køre problemfrit.

  Prøv vores

  solcelleberegner

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Bestil en autoriseret elektriker i Vallensbæk

  Uanset omfanget af opgaven, og om du er privat eller erhverv, så kontakt os allerede i dag. Vi kan med garanti løse din opgave, vi er godt kendt i Vallensbæk og har udført utallige opgaver i byen. Du kan kontakte os på tlf: 53 61 36 00, så finder vi en løsning der passer dig.

  Skulle det utænkelige ske, at der opstod en fejl eller mangel ved vores arbejde. Så kontakt os med det samme! Vi kommer ud og udbedre det med det samme, da vi udelukkende vil have glade og tilfredse kunder.

  Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud - Elektriker Vallensbæk

  Hvis du ønsker gratis rådgivning eller et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular, skrive til os på: [email protected] eller ringe til os på 53 61 36 00, så finder vi den rette løsning til dig.

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00