Elektriker Taastrup

Søger du en kompetent elektriker i Taastrup, der må udføre alle former for el installationer? Så er du kommet det rigtige sted hen. Vi har mere end 10 års erfaring, og vi er autoriserede, hvilket betyder at vi kan og må installere el installationer på lovligvis. Så om du skal bruge en elektriker eller el installatør i Taastrup, så er CM-Installation klar til at hjælpe dig. Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Din lokale elektriker Taastrup

  Vi har mere end 10 års erfaring, og har gennem årene udført samtlige elektriker opgaver, samt el installationer. Hvis du søger en faglig kompetent og ekstra serviceminded elektriker, så er CM-Installation det rette valg. Vi sørger for at tilpasse os dine behov, og sammen lægger vi en plan for udførelsen af opgaven.

  Vi søger for altid at være opdateret på de nyeste produkter, metoder og teknikker, hvilket også indebære at vi efteruddanner personalet, hvis dette er nødvendigt. På den måde sikre vi dig som kunde, det mest optimale resultat.

  Elektriker Taastrup til privat og erhverv

  Vi sigter efter at hæve standarten for elektriker arbejde og el installationer. Alt for mange tænker kun på at få det overstået og får ikke gjort det til perfektion, der er vi hos CM-Installation modsatte. Vi installere det, som var det i vores eget hjem, og vi går ikke før vi selv er 110% tilfredse, på den måde bør du som kunde også være tilfreds med vores udførte arbejde.

  Vi klare alle opgaver, store som små. Hvis du skal have et smarthome, lavet et el-tjek, energioptimeret hjemmet, eller installeret lamper i hele din lagerhal, så kan vi hjælpe dig. Så tøv ej, kontakt CM-Installation i dag, vi finder den løsning der passer dig.

  Prøv vores

  solcelleberegner

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Hvorfor skal CM-Installation være din faste elektriker i Taastrup?

  Vores høje serviceniveau betyder at vi har en god dialog med vores kunde, og du er ikke i tvivl om hvad vi skal lave, hvornår vi går i gang, og hvad prisen bliver. Der er ingen skjulte gebyrer eller andet hos os.

  Vi går meget op i at udføre alt vores arbejde til perfektion. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse med vores arbejde. Skulle der imod forventning opstå en fejl eller mangel ved vores arbejde, så kontakt os straks, så kommer vi ud og udbedre fejlen med det samme.

  Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

  Ønsker du at hører mere om hvad vi kan gøre for dig, så udfyld kontaktformularen, eller skriv til os på [email protected], eller ring til os på 53 61 36 00, så rådgiver vi dig gerne og giver også en uforpligtende tilbud.

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00