elektriker skovlunde

Søger du efter en dygtig og serviceminded elektriker / el installatør i Skovlunde?
Med over 10 års erfaring indenfor el-installationer er CM-Installation det rette valg!

Vinder af årets el-installatør 2022

Autoriseret

El-Installatør

DIN FORTRUKNE ELEKTRIKER I SKOVLUNDE

Hos CM-Installation er intet problem for småt og intet projekt for stort, som vores uddannede elektrikere ikke kan klare. Fra grundlæggende elektriske problemer som reparation af stikkontakter og afbrydere til omfattende omlægning af ledninger til ombygning af hjemmet eller installation af hele hjemmet, kan du regne med, at vi gør det rigtigt første gang – og på en effektiv og kvalitetsmæssig måde.

Vi tilbyder også vedligeholdelsestjenester for at sikre, at dit elektriske system fungerer sikkert og effektivt. Vores inspektioner vil sikre, at dit hjem er op til de nyeste koder, og vores energisyn kan lokalisere problemområder og give pengebesparende anbefalinger.

Vores mission er at gøre dit hjem sikkert. Vi vil gerne hjælpe dig med at løse dine elektriske problemer og beskytte dig mod elektriske farer. I processen vil vi respektere dit hjem og yde en service, der overgår dine forventninger.

Uanset om du bygger et nyt hjem eller har brug for en ekstra stikkontakt til dit nye apparat, så har vores elektrikere værktøjerne og kompetencerne til at få arbejdet gjort rigtigt.

Vores erfarne elektrikere har erfaring med at installere en række forskellige modeller og typer af stikkontakter, fra almindelige boligstik til industrielle flerfasede stik og stikkontakter, vi har dækket dine behov. Vi ankommer til dit hjem eller din virksomhed med alt det nødvendige udstyr til at få dine nye stikkontakter sikkert installeret og klar til brug, så du kan få den nødvendige strøm til at give din travle hverdag næring.

Varslingstegn der indikere at du har brug for en elektriker

Der er en hel del tegn, der indikerer, at du har brug for øjeblikkelig elektrisk service. Elektriske problemer kan opstå på en række forskellige måder, og vores Skovlunde elektrikere kan hjælpe

Nogle af de mest almindelige advarselstegn omfatter:
• Summende lyde kommer fra indersiden af vægge eller nær stikkontakter
• Løbende udløse afbrydere
• Beskadigede ledninger eller blotlagte ledninger
• Regelmæssige strømstød eller strømafbrydelser
• Brændende lugte kommer fra elektriske områder

 
Vi kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at udvise ekstrem forsigtighed, når man håndterer elektriske problemer. Selv de mindste problemer kan være et tegn på et meget større problem – og de kan være farlige. Hvis du ikke løser elektriske problemer, kan det føre til elektriske brande, strømafbrydelser og elektrisk stød. Lad vores Skovlunde elektrikere vurdere dit problem.

Det vi kan gøre for dig

El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

Serviceminded, erfaringsrig og veluddannet team

Vores elektrikere er autoriserede.

Vi tror på kvalitetsarbejde til en ærlig pris og på at behandle vores kunder, som vi ønsker at blive behandlet. Når du arbejder hos os, får du:

Erfarne elektrikere der sætter en ære i at udføre arbejdet rigtigt
Fuldt fyldte varebiler, så vi kan få arbejdet gjort på én tur
Pålidelig jobplanlægning og hurtig responstid
Venlig, høflig el-service med pletfri oprydning

Hvis du planlægger at påbegynde en restaurering eller en komplet renovering, kan du overveje at ringe til os, så vi kan hjælpe dig med at planlægge ledningerne og hjælpe med at bestemme eventuelle potentielle opgraderinger, der kan være nødvendige for det elektriske system. Vi laver en plan, der passer til din byggeplan.

Kontakt os

Hvis ovenstående lyder tiltalende, vil Elektriker Skovlunde til enhver tid byde dig på en uforpligtende snak eller et tilbud. Du kan kontakte os på tlf. 53 61 36 00, eller du send os en mail på kontakt@cm-installation.com

Hvad siger kunderne?

0 %
Kunde tilfredshed
0 %
Gennemskuelighed
0 %
Professionel