Elektriker Lille skensved

Har du brug for at få lavet noget el i din bolig? Måske er det el tavlen der skal skiftes eller strømbesparende tiltag du leder efter? Så er du kommet det rette sted. CM-installation er din lokale Elektriker i Lille Skensved, vi er altid klar til at besøge dig og se hvad vi kan gøre. Vi har mange års erfaring inden for elektrikerfaget. Derfor er vi det rette valg, når der skal laves løsninger af kvalitet. Her hos CM-installation er vi autoriserede el-installatører og vi kan derfor klare alle slags arbejdsopgaver inden for elektriker og el-installatørfaget.
Vores dygtige medarbejdere er klar på at køre ud til dig, med et smil. Uanset om du blot skal have hængt en lampe eller to op. Så kontakt os i dag og lad os se om, vi kan blive din lokale elektriker i Lille Skensved.

Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Autoriseret Elektriker i Lille Skensved

  Din lokale el-installatør med styr på tingene.

  Hos CM-installation har vi mere end 10 års erfaring inden for elektrikerfaget. Og er i dag autoriseret el installatør.

  Vi har kompetencerne og du har drømmen, sammen kan vi realisere dit projekt. Vi sørger for at holde os opdateret på vores faglighed, ved at efteruddanne os. På den måde kan vi blive ved med, at levere moderne og innovative el-løsninger til vores kunder. Det gælder med alt vi laver – men særligt energioptimering og intelligente it-løsninger.

  For os er det vigtigste at du som kunde er i fokus. Det er trods alt dig der skal bruge det arbejde vi har udført efterfølgende. Derfor gør vi altid en dyd ud af at imødekomme dine behov, og have en dialog hele vejen igennem, så tingene bliver som du havde forestillet dig.

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Få et tilbud fra din lokale elektriker i Lille Skensved

  Hos CM-installation er vi altid lyn hurtige, når du henvender dig til os.

  Det er en del af vores gode kundeservice, derfor skal du ikke vente længe for at høre fra os. Hvis du kontakter os, for at modtage et tilbud. Bestræber vi os altid på at kontakte dig indenfor 24 timer.

  Hvis det dog drejer sig om en specialopgave, så kan vi være nødsaget til at bese opgaven, med en af vores elektrikere først. Det betyder at det kan tage lidt længere tid, at komme med et tilbud på lige netop den opgave. Vi kører med glæde ud til dig, for at bevise hvorfor vi skal være din faste lokale elektriker i Lille Skensved.

  Prøv vores

  solcelleberegner

  Vi hører gerne fra dig

  Du skal være velkommen til at kontakte os, vi hører altid gerne fra dig. Du kan fange os på telefon 53 61 36 00 eller sende os en mail på [email protected]. Du kan selvfølgelig forvente at modtage et hurtigt svar, så du kan komme videre med el-arbejde du skal have lavet.

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00