elektriker køge

Vil du gerne have hjælp til at optimere dit hjem på energifronten? Eller har du en el-tavle, der står for skud? Så rykker din lokale elektriker i Køge gerne ud til dig. Med vores årelange erfaring inden for elektrikerfaget er vi hos CM-installation den rette at tage fat i, når du søger kvalitetsløsninger. Vi bærer titlen autoriseret el-installatør, og du kan derfor hyre os til både elektrikerarbejde og el-installatørarbejde.
Vores dygtige el-installatører og elektrikere kører ud til kunder på hele Sjælland. Og selvom du blot har brug for hjælp til at hænge en lampe eller to op, hører vi også altid gerne fra dig. Kontakt os, og lad os bevise hvorfor vi skal være din faste elektriker i Køge.

Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

Vinder af årets el-installatør 2022

Autoriseret

El-Installatør

Din elektriker i Køge med mere end 10 års erfaring

Vores elektrikerfirma i Køge har efterhånden flere år på bagen.

Det er mere end 10 år siden, vi kørte ud til den første kunde på listen, og med årene er vi kun blevet dygtigere. Vi gør en dyd ud af løbende at styrke vores faglighed gennem videreuddannelse, så vi kan blive ved med at levere nytænkende og moderne el-løsninger til vores kunder.

Det gælder energioptimering og intelligente el-installationer, men også rutinemæssige el-tjek eller ved renovering og modernisering af boliger.

Få et godt tilbud fra vores elektrikerfirma i Køge indenfor 24 timer

Vi er altid hurtige på aftrækkeren, når du henvender dig til os.

Det er en del af vores gode service, at du ikke skal vente på at høre fra os. Kontakter du os med henblik på et tilbud, bestræber vi os altid på at give dig et indenfor 24 timer.

Drejer det sig om en specialopgave, skal vi dog først have en af vores el-installatører eller elektrikere i Køge ud at se på arbejdet. Og så vil det typisk tage lidt længere tid for os at udarbejde et tilbud til dig.

Det vi kan gøre for dig

El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

0 %
Kunde tilfredshed
0 %
Gennemskuelighed
0 %
Professionel

Vi hører altid gerne fra dig

Du er altid velkommen til at give lyd fra dig, hvis du gerne vil vide mere om vores priser eller ydelser. Du får fat i os på to måder.

Enten kan du ringe på telefon 53 61 36 00 eller sende en mail afsted til os på kontakt@cm-installation.com. Du kan forvente at få et hurtigt svar tilbage fra os, så du kan komme videre med det el-arbejde, du skal have udført.

Hvad siger kunderne?