elektriker København

CM-Installation ApS er din lokale elektriker og autoriserede el installatør i København og omegn. Vi har over 10 års erfaring med alle former for opgaver inden for elinstallationer. Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com.

Vinder af årets el-installatør 2022

Autoriseret

El-Installatør

Din autoriserede elektriker i København og omegn

Hos CM-Installation har vi efterhånden prøvet lidt af hvert og kan derfor være behjælpelige med stort set alle opgaver.
Vi har igennem tiden opnået de rette kvalifikationer til at udføre alle former for el-opgaver, store som små. Derudover har vi også døgnvagt både i hverdage og weekender.

Så står du med et problem og har du brug for en akut elektriker i København, så tag kontakt til os allerede i dag, vi vil ikke skuffe dig.

Hvad laver en elektriker?

Som din fortrukne elektriker i København og omegn kan vi være til hjælp inden for en lang række områder, bl.a.:

Er du i tvivl om hvorvidt vi kan hjælpe dig, så tag endelig kontakt til os.

Hvor meget koster en elektriker?

Det kan være svært at fastlægge en pris på netop den opgave du skal have udført, uden vi har besigtiget den først. 

En billig elektriker i København vil ifølge loven, ikke være i stand til at udføre alle el opgaver, da nogle af de mere komplicerede installationer kræver en autorisation. 

Hos CM-Installation har vi uddannet os til autoriserede el installatører, hvilket vil sige, at vi kan hjælpe dig uanset hvilken opgave du skal have løst.

Du kan ser mere til vores priser her.

Det vi kan gøre for dig

El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

Vi følger med udviklingen - Kvalitetsbevidst elektriker i KBH

Den teknologiske udvikling inden for el-branchen har i de seneste år taget fart. Hos CM-Installation har vi forsøgt at følge med i udviklingen, og udfører derfor vores arbejde med udgangspunkt i moderne og nytænkende løsninger til både private og erhverv.

Ønsker du en moderne og pålidelig el installatør eller elektriker i København og omegn, så kan du trygt vælge os. Du kan også læse vores kunders anmeldelser her, hvor enhver anmeldelse rummer personlige oplevelser med vores el installatører.

Vi har de rette kompetencer

Hos CM-Installation ApS har vi altid sigtet mod nye højder, og vi vil altid forsøge at yde en god service for vores kunder.

Vælger du hos til dit næste el-projekt, så kan du forvente:

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig

Ønsker du en uforpligtende snak, så ring til os på telefon 53 61 36 00 eller send en mail til kontakt@cm-installation.com. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage med et tilbud hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit projekt.

Hvad siger kunderne?

0 %
Kunde tilfredshed
0 %
Gennemskuelighed
0 %
Professionel