Elektriker København

CM-Installation ApS er din lokale elektriker og autoriserede el installatør i København og omegn. Vi har over 10 års erfaring med alle former for opgaver inden for elinstallationer. Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på [email protected].

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Din autoriserede elektriker i København og omegn

  Hos CM-Installation har vi efterhånden prøvet lidt af hvert og kan derfor være behjælpelige med stort set alle opgaver.
  Vi har igennem tiden opnået de rette kvalifikationer til at udføre alle former for el-opgaver, store som små. Derudover har vi også døgnvagt både i hverdage og weekender.

  Så står du med et problem og har du brug for en akut elektriker i København, så tag kontakt til os allerede i dag, vi vil ikke skuffe dig.

  Hvad laver en elektriker?

  Som din fortrukne elektriker i København og omegn kan vi være til hjælp inden for en lang række områder, bl.a.:

  Er du i tvivl om hvorvidt vi kan hjælpe dig, så tag endelig kontakt til os.

  Hvor meget koster en elektriker?

  Det kan være svært at fastlægge en pris på netop den opgave du skal have udført, uden vi har besigtiget den først. 

  En billig elektriker i København vil ifølge loven, ikke være i stand til at udføre alle el opgaver, da nogle af de mere komplicerede installationer kræver en autorisation. 

  Hos CM-Installation har vi uddannet os til autoriserede el installatører, hvilket vil sige, at vi kan hjælpe dig uanset hvilken opgave du skal have løst.

  Du kan ser mere til vores priser her.

  Få Solceller i København

  Solceller, også kendt som solpaneler, har revolutioneret måden vi kan genere energi og elektricitet på. Solceller er en innovativ og en miljøvenlig måde at bruge solens stråler. Ved hjælp af solen kan man nemlig skabe sig egen bæredygtig energikilde og på den måde også reducere ens C02-udledning.

  Solcelle priser kan variere alt efter omfanget af installationen og ens egne ønsker. Der er forskellige faktorer om solceller som man skal overveje, så som solcelle batterier og solceller ventilation. Solcelle batterier giver dig muligheden for at lagre alt den overskydende energi til senere brug, og solcelle ventilation er utrolig vigtig for at opretholde effektiviteten og levetiden for dine solceller.

  Prøv vores solcelleberegner nedenfor og få en en bedre ide om hvad priserne på solceller er for dig og dine behov. 

  Fordele ved solceller i København

  Der findes et utal af fordele ved at have solceller, herunder kan du se et udsnit af de fordele du vil få ved at få installeret solceller: 

  Bæredygtig Energi

  Solceller omdanner sollys til elektricitet uden at forurene miljøet. I modsætning til fossile brændstoffer udsender solceller ingen skadelige stoffer, hvilket gør dem til en ren og bæredygtig energikilde.

  Økonomiske Besparelser

  Selvom den indledende investering kan virke høj, kan solceller reducere dine elregninger betydeligt. Over tid vil besparelserne akkumulere, og systemet vil betale sig selv tilbage.

  Øget Ejendomsværdi

  Ejendomme med solcelleanlæg har en tendens til at have en højere markedsværdi. Potentielle købere ser ofte solceller som en attraktiv tilføjelse, da de kan drage fordel af fremtidige energibesparelser.

  Uafhængighed fra El-nettet

  Med solceller kan husstande producere deres egen elektricitet. Dette giver en større uafhængighed fra el-nettet og beskyttelse mod stigende energipriser.

  Prøv vores

  solcelleberegner

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Vi følger med udviklingen - Kvalitetsbevidst elektriker i KBH

  Den teknologiske udvikling inden for el-branchen har i de seneste år taget fart. Hos CM-Installation har vi forsøgt at følge med i udviklingen, og udfører derfor vores arbejde med udgangspunkt i moderne og nytænkende løsninger til både private og erhverv.

  Ønsker du en moderne og pålidelig el installatør eller elektriker i København og omegn, så kan du trygt vælge os. Du kan også læse vores kunders anmeldelser her, hvor enhver anmeldelse rummer personlige oplevelser med vores el installatører.

  Vi har de rette kompetencer

  Hos CM-Installation ApS har vi altid sigtet mod nye højder, og vi vil altid forsøge at yde en god service for vores kunder.

  Vælger du hos til dit næste el-projekt, så kan du forvente:

  Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig

  Ønsker du en uforpligtende snak, så ring til os på telefon 53 61 36 00 eller send en mail til [email protected]. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage med et tilbud hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit projekt.

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00