Elektriker Havdrup

Har du brug for en professionel hånd til energioptimering af din bolig eller til at installere en eller flere intelligente el-løsninger i din virksomhed? Hos CM-installation har vi mere end 10 års erfaring med at hjælpe både private husejere, boligforeninger og virksomheder med elektrikerarbejde. Vi kan med stolthed kalde os for autoriseret el-installatør, og vi må derfor udføre alle opgaver med el-installationer på lovlig vis. Du kan få vores hjælp til alt inden for elektrikerfaget, og du kan hyre os til både større og mindre opgaver. Vi kører ud som elektriker i Havdrup og omegn, men derudover dækker vi også hele Sjælland.
Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Du får høj kvalitet og god service hos din elektriker i Havdrup

  I vores elektrikerfirma er den faglige stolthed høj. Det kommer dig til gode, når du får besøg af en af vores el-installatører.

  Vi går altid efter at levere den bedst mulige løsning, der matcher dine ønsker og behov. I vores øjne er vores arbejde ikke færdigt, før du er tilfreds med resultatet, og vi også selv kan være tilfreds med den faglighed, der er lagt i vores arbejde.

  Har du en specialopgave til os, vil vi gerne se den, før vi giver dig en pris. Men ellers kan du forvente, at vi vender tilbage til dig inden for 24 timer, når du kontakter os med henblik på et tilbud på en elektrikeropgave.

  Hvad kan du få vores hjælp til?

  Du kan få vores hjælp til alle former for el-installationer og elektrikeropgaver.

  Har du brug for hjælp til at hænge dine nye lamper op, kommer vi som kaldet. Og skal du renovere eller modernisere dit hjem, tager vi gerne alt, der har med dine el-installationer at gøre, på vores kappe.

  Er du nysgerrig efter at vide, hvordan du kan energioptimere din bolig på el-fronten? Så er vi eksperter på det felt, og vi står altid klar med kompetent vejledning og rådgivning.

  Som elektrikerfirma i Havdrup hører vi altid gerne fra dig, når du har brug for vores hjælp på en sjællandsk adresse.

  Prøv vores

  solcelleberegner

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Hvad siger kunderne?

  Få mere viden om vores ydelser og priser

  Vil du gerne have en pris på det elektrikerarbejde, du skal have udført? Eller er du nysgerrig efter at høre, hvornår vi har tid til at sende en el-installatør hen til dig? Så er du mere end velkommen til at kontakte os.

  Du kan ringe til os på telefon 53 61 36 00 eller skrive til os på mail [email protected].

  Call Now Button53 61 36 00