Elektriker Borup

Er du på udkig efter en dygtig elektriker i Borup? Hos CM-Installation ApS har vi over 10 års erfaring med udførsel af alle former for el-opgaver.

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Din lokale elektriker i Borup

  Som din lokale elektriker vil vi gerne være der for dig, når du skal have udført enhver form for el-arbejde. CM-Installation ApS er en engageret elektriker virksomhed, med henblik på yde en god service til fordelagtige priser. Vi kan klare alle opgaver, så tøv ikke med at kontakte os.

  Autoriseret elektriker og elinstallatør

  Autoriseret & pligtopfyldende elektriker i Borup og omegn.

  Vi har de rette certificeringer og autorisationer til at udføre alle former for arbejde. Det er lovpligtigt, at dine elinstallationer bliver udført korrekt, da der kan ske drastiske ulykker i forbindelse med installationer, som eks. brand, eller at man får stød, eller i værste tilfælde døden. Derfor er det vigtigt og lovpligtigt, at du får en autoriseret elektriker ud, når de mere komplicerede installationer skal opsættes.

  Vi oplever tit at vores kunder benytter os igen og igen. Du kan læse vores kunders anmeldelser her.

  Har du brug for en akut elektriker på skæve tidspunkter i døgnet? Så kan vi hjælpe dig.

  Vi har både døgnvagt i weekender og hverdage, her vil prisen naturligvis stige, da det er udenfor vores normale arbejdstider.

  Hvad laver en elektriker?

  En elektriker kan hjælpe med at udføre mange forskellige opgaver indenfor el-arbejde. Det kan eksempelvis være El-tjek, montering af el lade standere til bil eller opsætning af el-tavler. Hos CM-Installation er vi autoriserede, hvilket vil sige, at vi kan løse alle opgaver indenfor el-installatør- og elektrikerfaget.

  CM-Installation ApS er din autoriserede elinstallatør og elektriker i Borup og omegn.
  Vi er b.la. eksperter indenfor følgende opgaver:

  Er din opgave ikke ovenfor, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan helt sikkert hjælpe dig, og vi står altid klar til at give en 100% ærlig rådgivning.

  Prøv vores

  solcelleberegner

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Hvad koster en elektriker?

  Ønsker du en pris fra en autoriseret elektriker?

  Det kan være svært at komme med en konkret pris på din opgave, før vi har beset omfanget af din opgave. Du kan dog læse mere om vores priser her. Det skal dog siges, at alle vores priser er vejledende – og at du ikke kan udregne din pris uden vores hjælp.

  Vi anbefaler derfor at du tager kontakt til os, enten på telefon 53 61 36 00 eller via vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

  Kontakt os i dag og hør mere

  Ønsker du en pris på din opgave? Så kontakt os endelig på telefon 53 61 36 00 eller send os en mail på [email protected], så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud.

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00