Elektriker albertslund

Er du på udkig efter en autoriseret elektriker i Albertslund? Så er du kommet til det rette sted. Vi kan med over 10 års erfaring hjælpe dig trygt videre. Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på [email protected].

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Din lokale elektriker i Albertslund

  Hos CM-Installation ApS har vi igennem tiden hjulpet danskere med både avancerede og simple el løsninger. Skal vi også hjælpe dig? Så ring til os allerede i dag.

  Vi har certificering og autorisation til alle former for opgaver

  Vi har de rette certificeringer og autorisationer til at udføre alle opgaver inden for el-installatør- og elektrikerfaget. Vi sigter altid højt og går meget op i kundetilfredsheden, hvilket også afspejler sig i vores kunde anmeldelser, hvor enhver anmeldelse rummer en personlige oplevelse med vores el-installatører. Derudover er vi også stolte over at have vundet årets håndværker 2022 i kategorien El-installatør 0-1 ansatte.

  Vinderne bliver b.la. vurderet ud fra troværdighed, aktualitet, saglighed og ærlighed. Derfor kan du trygt vælge os som din elektriker i Albertslund. Vi sikrer altid at du er 110% tilfreds, før vi forlader opgaven.

  Hvor meget koster en elektriker i Albertslund?

  Vores priser er gennemskuelige og konkurrencedygtige. Vi sender altid en kompetent og serviceminded montør ud til dig.

  Første og fremmest kommer det an på, hvor lang afstand der er for elektrikeren at køre. Her udregner elektrikeren tiden på kørslen og afstanden til kunden, samt til leveringer af reservedele fra butikker.  

  Det kommer også an på hvilken opgave du står overfor, som du skal have en elektriker til at udføre. 
   

  Den næste faktorer som er tilgængelighed, hænger sammen med den forrige. Nogle opgaver har en mindre tilgængelighed end andre. Tilgængeligheden vil ofte være nem, hvis det er opgaver inden for installere simple løsninger inden for nyt lys i hjemmet. Det kan f.eks. være en udskiftning af lysarmatur. 

  Derimod vil store el-installationer kræve flere ressourcer som både tid og komponenter. Eksempler på dette kan f.eks. være renovering og modernisering, såsom helt nye el-installationer gennem vægge. 

  Det kan være en god ide at få en pris, før du vælger at hyre en elektriker i Albertslund. Derfor sidder vi klar til at udarbejde et tilbud på netop din opgave.

  Prøv vores

  solcelleberegner

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Hvad laver en elektriker?

  Som din fortrukne el installatør i Albertslund kan vi hjælpe med de fleste el-opgaver. Vi har igennem årene opnået de rette certificeringer til at yde en god og kvalitetsbevidst el service, hver gang.

  Vi kan b.la. hjælpe med følgende opgaver:

  Er din opgave ikke nævnt, så tøv ikke med at kontakte os – Så tager vi gerne en uforpligtende snak omkring din opgave. Vi elsker at søge nye veje, og bestræber os altid på, at levere moderne og nytænkende løsninger.

  Kontakt os i dag og få et tilbud

  Har vi fanget din interesse? Så tag endeligt kontakt til os. Vi sikrer et godt resultat. 
  Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring dit projekt. Du kan kontakte os på telefon: 53 61 36 00 eller udfylde vores kontaktformular, så vil vi ringe dig op hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig. 

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00