Elektriker herfølge

Står du og søger en professionel og dygtig elektriker Herfølge? Så er CM-installation det helt rigtige sted for dig! Vi har mere end 10 erfaring og har arbejdet i Herfølge området i mange år. Vi kender derfor både faciliteterne og området, så hvis du skal bruge en dygtig elektriker Herfølge viser vi dig gerne hvorfor vi er Herfølges foretrukne elektriker. Ring på telefon 53 61 36 00 eller send en mail på kontakt@cm-installation.com

4.9

5/5

Baseret på 109+ anmeldelser
på Anmeld Håndværker

Vinder af årets el-installatør 2022

Kontakt os


  Autoriseret

  El-Installatør

  0 %
  Kunde tilfredshed
  0 %
  Gennemskuelighed
  0 %
  Professionel

  Din lokale elektriker i Herfølge

  CM-installation er din lokale elektriker og autoriserede el-installatør. Vi har arbejdet i Herfølge område i mange år og elsker at arbejde lokalt. Vi værdsætter og prioriterer derfor også opgaver i Herfølge og omegn ekstra højt. Så hvis du søger en lokal, faglig kompetent elektriker, så kan vi hjælpe dig!

  Vi er din garanti for en både lokal og professionel elektriker Herfølge som kommer ud til dig når du har brug for det.

  Vi sætter ære i at levere gode resultater og at være en dygtig håndværker. Det gør vi at vores udvikling er i fokus, så vi altid tilbyder landsførende kvalitet og løsninger. Samtidigt er det at være en god elektriker i vores øjne også at man tilbyder sine kunder god service og sørger for de bliver hørt og behandlet godt.

  Vi arbejder derfor målrettet mod altid at give vores kunder den bedste service og et resultat i top kvalitet.

  Hos CM-Installation er vi selvfølgelig autoriseret, det betyder konkret at vi kan varetage selv de mest komplekse af el-opgaver. Det betyder også at vi kan udføre opgaver som el-tavle skift (HPFI-anlæg) lovligt. Vi vil gerne være din fortrukne elektriker i Greve, og det ved vi kræver en ærlig og faglig kompetent el-installatør.

  Vi er hos CM-installation autoriseret, hvilket betyder at vi kan varetage opgaver som almindelige el-arbejdere ikke kan. Vi kan håndtere mere komplekse opgaver såsom udskiftning af el-tavle (HPFI-anlæg). Vi arbejder altid ud fra målsætningen om er være lokalsamfundets foretrukne elektriker Herfølge og det tror vi på man gør ved åbenhed, ærlighed og selvfølgelig at være dygtig til sit arbejde.

  Det er derfor de 3 værdier CM-installation er blevet grundlagt, og bygget op omkring.

  Vælg en erfaren Elektriker Herfølge

  Vi har med vores mange års erhvervserfaring, håndteret nærmest alle slags opgaver der findes. 

  Så hvad end du skal have skiftet stikkontakter, opsat nye lyskilder, skiftet el-tavle, opsat alarm og overvågning eller måske bare energioptimeret din bolig – Ja uanset hvad så kan vi hjælpe dig.

  Du kan her finde et kort overblik over de områder vi har specialiseret os indenfor:

  De ovenstående punkter er bare et udsnit af de opgaver vi kan løse for dig. Hos CM-installation er vi altid klar på nye udfordringer. Vi har som fokus at udvikle os så hvis du har en opgave der ikke er blevet nævnt her, hører vi stadig meget gerne fra dig!

  Vi vil altid gerne tage en snak om omfanget og specifikationerne af din drøm, og give dig et uforpligtende tilbud på at få den opfyldt.

  Prøv vores

  solcelleberegner

  Det vi kan gøre for dig

  El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

  Få fornøjelsen af den måske bedste elektriker

  CM-installation er et firma der udelukkende består af stolte fagmænd, som har kompetencerne til at følge opgaven til dørs.
  Vi begrænser ikke os selv, men ønsker at udvikle vores kompetencer. 

  Når man udvikler sig er vi selvfølgelig også opmærksomme på at mennesker kan begå småfejl.

  I disse tilfælde ser vi rigtig gerne at du ringer til os så snart du at opdager det, så vi kan rykke ind og udbedrer fejlen hurtigst muligt. 

  Vi har et stort fokus, på at vi skal kunne se hinanden i øjnene med god samvittighed når vi afrunder en opgave, og derfor vil vi for alt i verden gerne undgå løse ender. Heldigvis er det sjældent at vi når dertil, da vores kompetencer og service er i topklasse.

  Når du bestiller et tilbud, og vi enten kører ud for at bese eller løse opgaven vil du altid blive mødt af en elektriker med et smil på læben. 

  Vores kunder kender os som værende imødekommende og venlige, heldigvis behøver du ikke kun at tage vores ord for det – her kan du læse mere om hvordan vores kunder oplever vores service.

  Kontakt Os

  Så hvis du ønsker en dygtig og professionel, lokal elektriker Herfølge, så tøv ikke med at kontakte os! Vi behandler alle forespørgsler individuelt og giver dig et helt gratis, skræddersyet og uforpligtende tilbud. Du kan altid kontakte os via telefon på 53 61 36 00, eller du kan sende os en mail på [email protected].

  Der kan være nogen opgaver hvor vi vil foretrække at besigtige opgaven inden vi giver et endeligt tilbud.
  Dette gør vi for at sikre dig at det tilbud du får fra os ikke ændrer sig, men står ved magt gennem hele forløbet.

  Så hvis det lyder som noget for dig så glæder vi os til at høre fra dig!

  Hvad siger kunderne?

  Call Now Button53 61 36 00